Калина сушеная


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Калина1000г
Додати в список покупок

Способ приготовления: Ягоды калины срезаем после первых заморозков вместе с плодоножками, чтобы избежать механического повреждения. Сушим калину разными способами: подвешивая в пучках на воздухе под навесами, на чердаках, а также в печах при температуре 60—80°C. При сушке в печи надо следить, чтобы сырье не подгорело. Высушенные плоды отделяем от плодоножек и веточек, удаляя недозрелые, заплесневевшие и поврежденные ягоды.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Варення з полуниці без варіння
Варення з ревеню з печерицями від Євгена Клопотенко (Все буде добре, відео)
Варення з пелюсток півонії (фоторецепт)
Варення з квітів білої акації (фоторецепт)
Смачний полуничний джем
Гасконське лечо з кабачками
Варення з кабачків (Все буде добре, відеорецепт)
Огірки з кетчупом – ідея для консервації на зиму
Джем із кабачків
Морква по-корейськи
Варення із кабачків з апельсиновими цукатами від Євгена Клопотенка (фото)
Варення з пелюсток троянд (Все буде добре – відеорецепт)
Простий і швидкий рецепт малосольних огірків
Цибуля до шашлику, маринована в яблучному соку


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити