Як приготувати кімчі — рецепт
- Капусту ділимо на частини: великі качани – на 4, маленькі – на 2.
- Готуємо розчин солі: на 2 л води насипаємо 150 г солі.
- Миєму і укладаємо капусту в простору каструлю, заливаємо розчином.
- Через 5 годин капусту перевертаємо так, щоб верхні шари опинилися внизу. Тримаємо капусту в розчині ще 5-10 годин.
- Готуємо приправу: часник пропускаємо через м’ясорубку, додаємо червоний перець і цукор.
- Капусту ополіскуємо, приправляємо і заливаємо слабким розчином кухонної солі. Укладаємо в великий посуд, утрамбовуємо і накриваємо кришкою.
Якщо засол вийшов слабким, можна додати трохи солі.