Класичний рецепт кимчи — корейської квашеної капусти

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ВегетаріанствоКорейська кухня
Кимчи — це гостра страва корейської кухні, приготовлене з пекінської капусти, яка по-особливому кваситься. Розповідаємо, як приготувати оригінальну капусту кимчи за класичним рецептом
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Пекінська капуста2 шт
Дайкон2 шт
Червоний болгарський перець3 шт
Зелена цибуля1 пучок
Петрушка2-3 пучки
Червоний мелений перець100 г
Часник2 головки
Крохмаль3 ст.л.
Окріп400 мл
Для тузлука
Сіль1 кг
Вода10 л
Додати в список покупок

Готуємо з нами: Куксі: рецепт корейського супу

Приготування кимчи:

  1. З капусти зніміть 2 верхніх зелених листа і розріжте качан уздовж навпіл.
  2. Приготуйте тузлук – в 10 л води розчиніть 1 кг солі.
  3. Напівкочани вкладіть у велику каструлю для просолки та залийте тузлуком, щоб він повністю покрив листя.

    Щоб капуста не спливала, зверху покладіть не надто важкий гніт

  4. Залиште капусту просолюватися на 2-3 доби.

    Капуста просолена тоді, коли листя качана вільно гнуться, а не ламаються з хрускотом

  5. Капусту добре промийте і злегка відіжміть листя від вологи.

Готуємо кимчи

  1. Робимо крохмальну мастику – крохмаль розводимо водою.
  2. Заливаємо його окропом, щоб вийшов густий клейстер і залишаємо остигати.
  3. Дайкон чистимо і ріжемо шматочками 4 см на 2 мм завтовшки, посипаємо сіллю і перемішуємо. Залишаємо настоюватися, а коли з’явитися рідина, зливаємо.
  4. Болгарський перець ріжемо так само, як дайкон, цибулю – довжиною по 4 см, а петрушку подрібнюємо по 2 мм.

 

Всі овочі з’єднуємо, видавлюємо часник, налеіваем крохмальну замазку, приправляємо меленим червоним перцем і все ретельно перемішуємо. Кимчи готово!

Готуємо з нами: Пекінська капуста з перцем та цибулею

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Хрусткі сирні крокети з плавленим сиром
Тарталетки з плавленим сиром
Холодні закуски на Новий рік 2019
Новорічний фуршет: кращі рецепти
Закуски на Новий рік: ТОП-5 оригінальних рецептів
Бутерброди на Новий рік 2019
Закуски на Новий рік 2019 на шпажках
Новорічні закусочні торти: 4 рецепти
Гарячі закуски на Новий рік 2019
Тарталетки з червоною рибою та сиром
Закуски на Новий рік 2019 з грибами
Швидкі закуски на Новий рік 2019
Сосиски в картопляному тісті
Тарталетки з начинкою
Канапе — рецепти на Новий рік

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік