Класичний рецепт кимчи — корейської квашеної капусти

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ВегетаріанствоКорейська кухня
Кимчи — це гостра страва корейської кухні, приготовлене з пекінської капусти, яка по-особливому кваситься. Розповідаємо, як приготувати оригінальну капусту кимчи за класичним рецептом
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Пекінська капуста2 шт
Дайкон2 шт
Червоний болгарський перець3 шт
Зелена цибуля1 пучок
Петрушка2-3 пучки
Червоний мелений перець100 г
Часник2 головки
Крохмаль3 ст.л.
Окріп400 мл
Для тузлука
Сіль1 кг
Вода10 л
Додати в список покупок

Готуємо з нами: Куксі: рецепт корейського супу

Приготування кимчи:

  1. З капусти зніміть 2 верхніх зелених листа і розріжте качан уздовж навпіл.
  2. Приготуйте тузлук – в 10 л води розчиніть 1 кг солі.
  3. Напівкочани вкладіть у велику каструлю для просолки та залийте тузлуком, щоб він повністю покрив листя.

    Щоб капуста не спливала, зверху покладіть не надто важкий гніт

  4. Залиште капусту просолюватися на 2-3 доби.

    Капуста просолена тоді, коли листя качана вільно гнуться, а не ламаються з хрускотом

  5. Капусту добре промийте і злегка відіжміть листя від вологи.

Готуємо кимчи

  1. Робимо крохмальну мастику – крохмаль розводимо водою.
  2. Заливаємо його окропом, щоб вийшов густий клейстер і залишаємо остигати.
  3. Дайкон чистимо і ріжемо шматочками 4 см на 2 мм завтовшки, посипаємо сіллю і перемішуємо. Залишаємо настоюватися, а коли з’явитися рідина, зливаємо.
  4. Болгарський перець ріжемо так само, як дайкон, цибулю – довжиною по 4 см, а петрушку подрібнюємо по 2 мм.

 

Всі овочі з’єднуємо, видавлюємо часник, налеіваем крохмальну замазку, приправляємо меленим червоним перцем і все ретельно перемішуємо. Кимчи готово!

Готуємо з нами: Пекінська капуста з перцем та цибулею

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Рогалики, фаршировані бринзою з кмином
Цибулеві кільця з кунжутом
Шашлик із крабових паличок у паніровці
Тарталетки — 5 простих рецептів
Холодець: рецепт приготування
Тушкована капуста: 5 домашніх рецептів
Частування для відьми (фоторецепт)
5 рецептів паштетів на будь-який смак
Тарталетки – 10 незвичайних рецептів
Суботні закуски: 5 простих рецептів
Жульен в лаваші
Морква по-корейськи: тонкощі приготування
Сосиски в тісті з 2 складових
Кекси із картопляного пюре з часниковими чипсами
Картопля пай: простий рецепт

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо