Пхалі

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ВегетаріанствоГрузинська кухняВеликий піст
Цю холодну грузинську страву готують з двох частин — заправки, рецепт якої залишається незмінним і складається з волоських горіхів, червоного гострого перцю, подрібненого часнику, листя кінзи, хмелі-сунелі і солі, й основного інгредієнта. Якого — дізнайтеся прямо зараз!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Гриби500 г
Цибуля1 шт
Кінза1 пучок
Часник1 зубчик
Волоські горіхи150 г
Червоний перець чилі дрібка
Олія для смаження
Зерна граната для прикраси
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати пхалі з грибами

  1. Гриби та цибулю чистимо і дрібно рубаємо.
  2. Тушкуємо все разом на олії до тих пір, поки цибуля не стане прозорою, а гриби — м’якими.
    Всі інгредієнти, в тому числі цибулю і гриби, пропускаємо через м’ясорубку, добре перемішуємо і солимо.
  3. З маси формуємо биточки, викладаємо на тарілку і прикрашаємо зернами граната.

Читайте також: Пхалі зі шпинату (фоторецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Лаваш з помідорами та куркою
5 кращих рецептів фастфуду в домашніх умовах
Буряк по-корейски
Квашена капуста (Все буде добре)
Просте яблучне пюре
Мариновані гриби з сиром
Білі гриби з білим вином
Як приготувати горіхову пасту в домашніх умовах: ТОП-5 рецептів
Український снікерс: рецепт меленого сала з часником
Лаваш зі смаженими грибами
Смажені креветки під часниковим соусом
Білі гриби з копченим сиром Скаморца (фоторецепт)
Гарячі бутерброди: 7 рецептів на кожен день тижня
Лаваш з сиром
Закуска з дині та пармської шинки

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)