Пхалі

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ВегетаріанствоГрузинська кухняВеликий піст
Цю холодну грузинську страву готують з двох частин — заправки, рецепт якої залишається незмінним і складається з волоських горіхів, червоного гострого перцю, подрібненого часнику, листя кінзи, хмелі-сунелі і солі, й основного інгредієнта. Якого — дізнайтеся прямо зараз!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Гриби500 г
Цибуля1 шт
Кінза1 пучок
Часник1 зубчик
Волоські горіхи150 г
Червоний перець чилі дрібка
Олія для смаження
Зерна граната для прикраси
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати пхалі з грибами

  1. Гриби та цибулю чистимо і дрібно рубаємо.
  2. Тушкуємо все разом на олії до тих пір, поки цибуля не стане прозорою, а гриби — м’якими.
    Всі інгредієнти, в тому числі цибулю і гриби, пропускаємо через м’ясорубку, добре перемішуємо і солимо.
  3. З маси формуємо биточки, викладаємо на тарілку і прикрашаємо зернами граната.

Читайте також: Пхалі зі шпинату (фоторецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Малосольні огірки: ТОП-5 рецептів
Закуска з лаваша з крабовими паличками
Хумус з молодим буряком
Тушковані раки
Мідії в томатно-часниковому соусі (фоторецепт)
Мариновані кабачки: швидкий рецепт
Кабачкова ікра як у магазині
Квіти кабачка в клярі (Все буде добре, відеорецепт)
На пікнік: сендвіч Джої (фоторецепт)
Закуска із огірків з шинкою і помідорами (фоторецепт)
Лаваш з овочами
ТОП-3 рецепти сирної маси для бутербродів
Тещин язик з баклажанів
Курячі крильця в пивному клярі
Смажені кабачки з часником – рецепт

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
как приготовить вишневый чизкейк без выпечки пошагово
Вишневий чізкейк без випічки (фоторецепт)
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів