ГОТУЄМО З НАМИ
Дієтичні страви з кабачків: 3 простих рецепта
Рецепт приготування смажених кабачків
- Кабачки ріжемо кружальцями 1-2 мм завтовшки.
- Солимо і перчимо кабачки за смаком.
- Обвалюємо кожен шматочок у борошні й виглядаємо на розігріту сковорідку.
- Обсмажуємо на розігрітій олії з двох боків до золотистої скоринки.
Готуємо часниковий соус
1-2 зубчики часнику пропускаємо через прес. Додаємо сіль, перець і домашній майонез за смаком. Все добре перемішуємо.
Викладаємо шар смажених кабачків і змащуємо його часниковим соусом. Проробляємо цю операцію з усіма кабачками, даємо трохи постояти і подаємо на стіл.