Телятина в каві


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Як готувати телятину в каві

Інгредієнти (на 1 порцію):
  • Телятина – 200 г
  • Кава мелена –  100 г
  • Розмарин – за смаком
  • Рослинна олія 2 ст. л.

Як готувати:

  1. Телятину порізати на шматочки, товщиною 1.5 – 2 см
  2. Шматочки відбити. Посолити, поперчити
  3. Змолоти каву
  4. Розмарин розтерти пальцями і змішати з кавою
  5. Розігріти пательню й налити на неї рослинне масло
  6. Шматки м’яса обваляти в суміші кави і розмарину й обсмажити на пательні до готовності (по 3-4 хвилини з кожного боку)
  7. М’ясо подавати з овочами


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Огірковий сендвіч з рибою і шинкою
Яєчня в формі сердечка на День святого Валентина
Валентинки з млинців до 14 лютого
Салат олів’є: класичний рецепт
Салат Мімоза: класичний рецепт
Манник
Кава з алкоголем
Кава ристретто
Кофе с сыром
Нежная телятина тушеная в кофейном соусе
Кутья на Рождество и Старый Новый год — рецепт
Бутерброды к старому новому году – изысканно, дешево и сердито!
На какой воде готовить пищу?
Квашеная капуста: самая вкусная


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити