Сендвіч з огірка з рибою та шинкою
Для того, щоб приготувати огірковим сендвіч, нам знадобляться: огірок, м’який сир, шинка, червона риба, твердий сир.
1. Огірок миємо, відрізаємо кінчики і ріжемо навпіл спочатку поперек, потім уздовж
2. Ложкою виймаємо у огірків насіння і м’якоть
3. Знімаємо у «човників» з огірків шкірку
4. Начиняємо сендвічі: в один човник кладемо шинку і твердий сир, нарізаний невеликими шматочками, а другий залишаємо порожнім, щоб накрити ним перший. З двох інших човників робимо сендвіч з рибою: в один кладемо м’який сир, а в інший – червону рибу, порізану смужками.
5. Накриваємо половинки і, – вуаля, сендвіч з огірком, червоною рибою та м’ясом готовий!