Джем з груші з мигдалем

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Консервація
Вишуканий грушевий джем з додаванням мигдалю, імбиру і цитрусових
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Груша10 шт
Мигдаль1.50 стакан
Цукор6 стакан
Імбир1 ч.л.
Лимон2 шт
Додати в список покупок

Як приготувати джем з груші з мигдалем:

  1. Знімаємо з лимонів цедру і вичавлюємо сік.
  2. У каструлі змішуємо груші, нарізані кубиком, сік, рубаний мигдаль, цукор і лимонну цедру.
  3. Додаємо тертий імбир, доводимо суміш до кипіння і варимо на повільному вогні, не накриваючи кришкою, 45-50 хвилин або до бажаної густоти.
  4. Гаряче варення розливаємо по стерилізованим банками і закупорюємо.

ГОТУЄМО З НАМИ
Як стерилізувати банки для консервації (відео)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пелюстка — швидкий рецепт маринованої капусти
Квашена капуста: 5 смачних рецептів
Консервовані баклажани з айвою
Варення із айви
Домашние цукаты из айвы: простой рецепт
Бастурма
Як правильно сушити яблука: 3 простих способи
Консервовані яблука
Мариновані маслюки
Яблучне повидло: кращі рецепти на зиму
Маринуємо гриби: печериці, опеньки, білі гриби
Натуральний виноградний оцет: простий рецепт
Мариновані опеньки на зиму: простий рецепт
3 способи приготування цукатів із груш на будь-який смак
Аджика: 5 найкращих рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
как приготовить тыквенный пирог
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)