Як приготувати груші в курячому філе? Наш рецепт здивує вас своєю легкістю в приготуванні і вишуканим смаком! Читайте, як приготувати груші в курячому філе в нашому покроковому рецепті.
Читайте також: Що приготувати з курячого філе: 5 смачних рецептів
Інгредієнти:
- груші – 3 шт.
- куряче філе – 3 шт.
- вершкове масло – 60 г
- вода – 500 мл
- борошно – 25 г
- біле сухе вино – 40 мл
- вершки (10%) – 125 мл
- карі – 10 г
- сіль – 15 г
- бодян (зірочка) – 1 шт.
- кориця (паличка) – 1 шт.
- розмарин – 1 гілочка
Спосіб приготування:
- Очистіть груші від шкірки та зріжте денце. Поставте в сотейник, додайте бодян, корицю, залийте гарячою водою та варіть 20 хв.
- Куряче філе розріжте на два пласти, з‘єднані з одного боку, розкрийте «книжкою» та відбийте. Увітріть сіль та карі, поставте у холодильник на 10 хв. Потім зробіть на м‘ясі надрізи таким чином, щоб з філе утворилась стрічка, завширшки 3 см.
- Для соусу – розтопіть вершкове масло, додайте борошно, перемішайте та покладіть грушеве лушпиння, розмарин, вершки, біле сухе вино та сіль. Варіть 10 хв., потім остудіть. Дістаньте гілочку розмарину та перебийте соус до однорідності, а потім протріть через сито.
- Поставте груші у деко, полийте соусом та загорніть у стрічку з м’яса, починаючи з хвостика, з напуском в 3 мм. Ще раз полийте соусом та випікайте 30 хв. за температури 180°С.
Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ