Груші в курячому філе: рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Як приготувати груші в курячому філе? Наш рецепт здивує вас своєю легкістю в приготуванні і вишуканим смаком! Читайте, як приготувати груші в курячому філе в нашому покроковому рецепті.

Читайте також: Що приготувати з курячого філе: 5 смачних рецептів

Інгредієнти:

  • груші – 3 шт.
  • куряче філе – 3 шт.
  • вершкове масло – 60 г
  • вода – 500 мл
  • борошно – 25 г
  • біле сухе вино – 40 мл
  • вершки (10%) – 125 мл
  • карі – 10 г
  • сіль – 15 г
  • бодян (зірочка) – 1 шт.
  • кориця (паличка) – 1 шт.
  • розмарин – 1 гілочка

Спосіб приготування:

  1. Очистіть груші від шкірки та зріжте денце. Поставте в сотейник, додайте бодян, корицю, залийте гарячою водою та варіть 20 хв.
  2. Куряче філе розріжте на два пласти, з‘єднані з одного боку, розкрийте «книжкою» та відбийте. Увітріть сіль та карі, поставте у холодильник на 10 хв. Потім зробіть на м‘ясі надрізи таким чином, щоб з філе утворилась стрічка, завширшки 3 см.
  3. Для соусу – розтопіть вершкове масло, додайте борошно, перемішайте та покладіть грушеве лушпиння, розмарин, вершки, біле сухе вино та сіль. Варіть 10 хв., потім остудіть. Дістаньте гілочку розмарину та перебийте соус до однорідності, а потім протріть через сито.
  4. Поставте груші у деко, полийте соусом та загорніть у стрічку з м’яса, починаючи з хвостика, з напуском в 3 мм. Ще раз полийте соусом та випікайте 30 хв. за температури 180°С.

Читайте більше цікавих новин в Viber і Telegram СТБ

Video: Груші у курячому філе: рецепт покроковий

Рецепт груш у курячому філе здивує вас своєю легкістю у приготуванні, та вишуканим смаком! Читайте, як приготувати груші в курячому філе в нашому покроковому рецепті


Мені вдалося!

Рекомендуємо
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Мед з кульбаб – простий рецепт приготування
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити