Крем-брюле від Лізи Глинської


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

gandex.ru-26_8284_ice-cream

Кондитер Ліза Глинська розповіла, як приготувати дуже смачне домашнє морозиво – крембрюле з житнім хлібом

Інгредієнти:

Цукор200 г

Молоко150 мл

Вершки (18%) – 150 мл

Яйця4 шт.

Житній хліб2 шматочки (60-80 м)

Спосіб приготування:

1. Цукор в сотейнику тримайте на вогні, поки він не потемніє до карамельного кольору. Додайте молоко, часто помішуйте і тримайте суміш на середньому вогні, поки вона не загусне до консистенції рослинного масла.

2. Відокремте жовтки від білків і змішайте з вершками. Влийте у молочно-цукрову суміш і добре розмішайте. Помістіть в мороженицю або тримайте в холодильнику 6-8 годин, ретельно помішуючи щогодини.

3. Для начинки кубики хліба підсушіть на сковороді і засипте цукром. Перемішуйте, поки розтоплений цукор не покриє кубики повністю. Остудіть начинку і змішайте з масою для морозива, коли вона застигне в морозильнику до стану густої сметани.

4. Поверніть крем-брюле в морозильник і тримайте до повної готовності, перемішуючи щогодини.

Video: Как приготовить крем-брюле?

Смотрите рецепт от Лизы Глинской на сайте шоу "Все буде смачно!"

Video: Как приготовить крем-брюле?

Смотрите рецепт от Лизы Глинской на сайте шоу "Все буде смачно!"


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити