Люля-кебаб із щуки: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Як приготувати люля-кебаб із щуки? Завдяки нашому рецепту, ви дізнаєтеся як приготувати його швидко і смачно. Ця оригінальна страва точно стане однією з ваших улюблених. Покроковий рецепт люля-кебаб із щуки – читайте в нашому матеріалі.

Читайте також: Казан-кебаб

Інгредієнти:

  • щука  –  1 кг
  • куряче філе – 250 г
  • цибуля – 1 шт.
  • вершкове масло – 25 г
  • лимон – 1 шт.
  • олія – 20 мл
  • сушений часник – 2 г
  • білий мелений перець – 3 г
  • мелений мускатний горіх – 1 г
  • сіль – 10 г

Спосіб приготування:

  1. Філе щуки без шкірки поріжте довільними шматками, двічі пропустіть через м‘ясорубку. Також подрібніть у м‘ясорубці куряче філе та обсмажену на вершковому маслі цибулю.
  2. Додайте до фаршу сіль, білий мелений перець, сушений часник, мелений мускатний горіх, цедру та сік лимона, перемішайте. Відбийте фарш у мисці.
  3. Змочіть руки у воді, наберіть 3 ст. л. фаршу у руку, обтисніть його навколо палички для суші. Так сформуйте 8 кебабів. Обсмажте партіями по 4 штуки на сковороді гриль з олією по 3 хвилини з 3 боків.
  4. Перекладіть на тарілку з паперовими рушниками. Перед подачею полийте гранатовим соком.
  5. Video: Люля-кебаб з щуки: рецепт покроково

    Як приготувати люля-кебаб з щуки? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

    Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської
Чебуреки від Сергія Калініна та Бориса Барського
Азербайджанська долма від Хаяла Алекперова
Варення із соснових шишок
Окрошка від Ігоря Місевича
Пряна окрошка на кефірі
Рецепти торта Наполеон від Тетяни Литвинової (Все буде смачно!)
Шашлик з баранини від Мікаеля Арояна та Діми Коляденка (Все буде смачно)
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
ТОП-5 рецептів кабачків
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
вишня в собственном соку, вишня в собственном соку рецепт, рецепт приготовления вишни в собственном соку, как приготовить вишню в собственном соку, вишня в собственном соку состав
Вишня у власному соку
ягодный соус, ягодный соус рецепт, пошаговый рецепт приготовления ягодного соуса, как приготовить ягодный соус, состав ягодного соуса
Готуємо ягідні соуси: найкращі рецепти