Приготувати мариноване сало в цибулі – це значить зробити улюблену страву ще смачніше. Спробуйте, і ви точно ще не раз повернетеся до цього рецепту. Сало мариноване в цибулинні виходить оригінальним та смачним. Читайте покроковий рецепт приготування в нашому матеріалі.
Інгредієнти:
- сало – 1,5 кг
- цибулеве лушпиння – з 10 цибулин
- сіль – 165 г
- часник – 8 зубчиків
- чорний мелений перець – 12 г
- чорний перець горошком – 15 шт.
- лавровий лист – 3 шт.
Читайте також: Рулет із сала: рецепт приготування
Спосіб приготування:
- Промите цибулеве лушпиння залийте окропом (1,5 л). Додайте сіль, чорний перець горошком та лавровий лист. Проваріть 30 хв.
- Покладіть у відвар сало, варіть 30 хв.
- Остудіть та відправте сало з маринадом на добу у холодильник.
- У ступці змішайте часник, чорний мелений перець та сіль. Дістаньте сало з маринаду, натріть ароматною сумішшю.
- Загорніть у пергамен та плівку. Залиште просочуватися у холодильнику на 2 доби.
Читайте також: Рулет з сала, моркви та курячого філе