Яблучне повидло: як приготувати

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Розповідаємо, як приготувати смачне та просте яблучне повидло

 

Складові:

  • яблука – 2 кг
  • цукор – 900 г
  • вода – 450 мл
  • лимонний сік – 45 мл

Як приготувати яблучне повидло

  1. Яблука розрізаємо на четвертинки, чистимо від шкірки та насіння.
  2. Шкірку зав’язуємо в марлю і разом з яблуками складаємо в каструлю.
  3. Додаємо води і доводимо до кипіння. Варимо 15-20 хвилин, поки яблука не стануть м’якими.
  4. Ставимо духовку на 250 градусів.
  5. Яблука протираємо через сито або збиваємо блендером в кашу. Додаємо в отриману масу цукор і вичавлений з лимона сік, добре перемішуємо, виливаємо на деко і ставимо в духовку.
  6. Зменшуємо температуру до 150 градусів і запікаємо близько години.

Готове яблучне повидло розливаємо в стерилізовані банки, зверху насипаємо товстий шар цукру і закочуємо кришками.

Читайте також, як приготувати мочені яблука.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Мариноване сало: рецепт в цибулинні
Как правильно и вкусно приготовить сало в рассоле?
Копчене сало
Пікантне сало від Ігоря Місевича
Буженина для гурманов
Буженина у винному маринаді від Влади Литовченко
Як вибрати якісне сало? Поради Ігоря Місевича
РЕЦЕПТ: Буженина запеченная в духовке от Ярославы Федоровой
Буженина у хлібі з пряним хлібним соусом
Пресоване запечене сало
Рулетні тістечка від Лізи Глинської
Як приготувати тісто для вареників
Вареники з картоплею, грибами та засмажкою
8 новорічних страв з усього світу
Як правильно ліпити хачапурі?


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці