Яблучне повидло: як приготувати

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Розповідаємо, як приготувати смачне та просте яблучне повидло

 

Складові:

  • яблука – 2 кг
  • цукор – 900 г
  • вода – 450 мл
  • лимонний сік – 45 мл

Як приготувати яблучне повидло

  1. Яблука розрізаємо на четвертинки, чистимо від шкірки та насіння.
  2. Шкірку зав’язуємо в марлю і разом з яблуками складаємо в каструлю.
  3. Додаємо води і доводимо до кипіння. Варимо 15-20 хвилин, поки яблука не стануть м’якими.
  4. Ставимо духовку на 250 градусів.
  5. Яблука протираємо через сито або збиваємо блендером в кашу. Додаємо в отриману масу цукор і вичавлений з лимона сік, добре перемішуємо, виливаємо на деко і ставимо в духовку.
  6. Зменшуємо температуру до 150 градусів і запікаємо близько години.

Готове яблучне повидло розливаємо в стерилізовані банки, зверху насипаємо товстий шар цукру і закочуємо кришками.

Читайте також, як приготувати мочені яблука.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)