Яблучне повидло: як приготувати

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Розповідаємо, як приготувати смачне та просте яблучне повидло

 

Складові:

  • яблука – 2 кг
  • цукор – 900 г
  • вода – 450 мл
  • лимонний сік – 45 мл

Як приготувати яблучне повидло

  1. Яблука розрізаємо на четвертинки, чистимо від шкірки та насіння.
  2. Шкірку зав’язуємо в марлю і разом з яблуками складаємо в каструлю.
  3. Додаємо води і доводимо до кипіння. Варимо 15-20 хвилин, поки яблука не стануть м’якими.
  4. Ставимо духовку на 250 градусів.
  5. Яблука протираємо через сито або збиваємо блендером в кашу. Додаємо в отриману масу цукор і вичавлений з лимона сік, добре перемішуємо, виливаємо на деко і ставимо в духовку.
  6. Зменшуємо температуру до 150 градусів і запікаємо близько години.

Готове яблучне повидло розливаємо в стерилізовані банки, зверху насипаємо товстий шар цукру і закочуємо кришками.

Читайте також, як приготувати мочені яблука.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо