Яблучне повидло: кращі рецепти на зиму

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Консервація
Все ще вважаєте, що консервація - це складно? Пропонуємо вам ТОП-3 доступних і простих рецепта смачного яблучного повидла на зиму.
Зберегти в кулінарну книгу

Яблучне повидло на зиму

Складові:

  • яблука – 2 кг
  • цукор – 900 г
  • вода – 450 мл
  • лимонний сік – 45 мл

Як приготувати яблучне повидло

  1. Яблука розрізаємо на четвертинки, чистимо від шкірки та насіння.
  2. Шкірку зав’язуємо в марлю і разом з яблуками складаємо в каструлю.
  3. Додаємо води і доводимо до кипіння. Варимо 15-20 хвилин, поки яблука не стануть м’якими.
  4. Ставимо духовку на 250 градусів.

Продовження рецепта читайте тут


Гарбузово-яблучне повидло

Складові:

  • Гарбуз – 800 г;
  • Яблука кислі – 1,2 кг;
  • Цукор – 1 кг;
  • Цедра лимона або апельсина – 50 г
  1. Гарбуз миємо, потім чистимо від насіння, м’якоті і шкірки і нарізаємо шматочками.
  2. Потім миємо яблука і також очищаємо від насіння і шкірки.
  3. Далі гарбуз і яблука кладемо в каструлю і проварюємо у власному соку.
    Після чого протираємо в гарячому вигляді, додаємо цукор, лимонну або апельсинову цедру і знову уварюємо до тих пір, поки повидло не відставатиме від стінок і дна посуду.
    Гаряче повидло розкладаємо в стерилізовані банки і закриваємо поліетиленовими кришками.

Яблучне повидло з корицею

Складові:

  • Яблука – 3 кг;
  • Цукор – 1,5 кг;
  • Кориця – 1 ч. л .;
  • Лимон – 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

  1. З лимона вичавлюємо сік. З яблук видаляємо серцевину. В блендері подрібнюємо яблука, додаємо лимонний сік з 1 лимона, перемішуємо.
  2. Перекладаємо пюре в каструлю, додаємо цукор, перемішуємо, доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні протягом 30 хвилин.
  3. У готове пюре додаємо корицю, перемішуємо. Закочуємо в стерильні банки
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Консервовані баклажани з айвою
Варення із айви
Домашние цукаты из айвы: простой рецепт
Бастурма
Як правильно сушити яблука: 3 простих способи
Консервовані яблука
Мариновані маслюки
Маринуємо гриби: печериці, опеньки, білі гриби
Натуральний виноградний оцет: простий рецепт
Мариновані опеньки на зиму: простий рецепт
3 способи приготування цукатів із груш на будь-який смак
Аджика: 5 найкращих рецептів
Варення із нектаринів п’ятихвилинка
Варення із нектаринів
Консервовані нектарини

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею