Рублений шніцель із кролятини: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Рублений шніцель відрізняється від класичного тільки тим, що готується з фаршу, а в іншому технологія зберігається. Дуже важливо заздалегідь замаринувати кролика, щоб він став м’якшим та ніжнішим. Солодкості та пікантності цій страві додадуть ананаси з червоним перцем, викладені зверху на шніцелі. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт рубленого шніцеля з кролятини.

Інгредієнти:

  • кролятина – 1,5 кг
  • консервовані ананаси – 6 шт.
  • сироп з консервованих ананасів – 250 мл
  • соєвий соус – 60 мл
  • бальзамічний оцет – 20 мл
  • олія – 80 мл
  • борошно – 50 г
  • цукор – 25 г
  • розмарин – 2 гілочки
  • сушений базилік – 2 г
  • чорний мелений перець – 6 г
  • червоний мелений перець – 5 г
  • сіль – 13 г

Читайте також: Котлети по-аджарськи: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Змішайте бальзамічний оцет, соєвий соус, розтерте у долонях листя розмарину, сироп з консервованих ананасів, сіль, чорний мелений перець та цукор. Зріжте м´ясо кролика з кісток. Додайте у маринад, перемішайте, накрийте плівкою та поставте у холодильник на 30 хв.
  2. Потім дістаньте м‘ясо з маринаду, маринад не виливайте. Наріжте м´ясо дрібними шматками, перебийте у подрібнювачі до стану рубленого фаршу. Змішайте його з борошном, сушеним базиліком, сіллю та чорним меленим перцем. Відбийте масу у мисці.
  3. Сформуйте шніцелі та обсмажте на олії по 7 хв. з кожної сторони. Перекладіть на паперові рушники.
  4. На сухій сковороді-гриль обсмажте кільця ананасів по 3 хв. з обох сторін. Змішайте з олією, червоним меленим перцем та сіллю.
  5. Поставте на вогонь маринад та випарюйте 10 хв. до загущення. Викладіть на тарілку готові шніцелі, зверху покладіть ананаси-чилі, полийте соусом.

Video: Рублений шніцель із кролятини: рецепт покроково

Як приготувати рублений шніцель із кролятини? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму