Рублений шніцель із кролятини: рецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Рублений шніцель відрізняється від класичного тільки тим, що готується з фаршу, а в іншому технологія зберігається. Дуже важливо заздалегідь замаринувати кролика, щоб він став м’якшим та ніжнішим. Солодкості та пікантності цій страві додадуть ананаси з червоним перцем, викладені зверху на шніцелі. Читайте в нашому матеріалі покроковий рецепт рубленого шніцеля з кролятини.

Інгредієнти:

  • кролятина – 1,5 кг
  • консервовані ананаси – 6 шт.
  • сироп з консервованих ананасів – 250 мл
  • соєвий соус – 60 мл
  • бальзамічний оцет – 20 мл
  • олія – 80 мл
  • борошно – 50 г
  • цукор – 25 г
  • розмарин – 2 гілочки
  • сушений базилік – 2 г
  • чорний мелений перець – 6 г
  • червоний мелений перець – 5 г
  • сіль – 13 г

Читайте також: Котлети по-аджарськи: рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Змішайте бальзамічний оцет, соєвий соус, розтерте у долонях листя розмарину, сироп з консервованих ананасів, сіль, чорний мелений перець та цукор. Зріжте м´ясо кролика з кісток. Додайте у маринад, перемішайте, накрийте плівкою та поставте у холодильник на 30 хв.
  2. Потім дістаньте м‘ясо з маринаду, маринад не виливайте. Наріжте м´ясо дрібними шматками, перебийте у подрібнювачі до стану рубленого фаршу. Змішайте його з борошном, сушеним базиліком, сіллю та чорним меленим перцем. Відбийте масу у мисці.
  3. Сформуйте шніцелі та обсмажте на олії по 7 хв. з кожної сторони. Перекладіть на паперові рушники.
  4. На сухій сковороді-гриль обсмажте кільця ананасів по 3 хв. з обох сторін. Змішайте з олією, червоним меленим перцем та сіллю.
  5. Поставте на вогонь маринад та випарюйте 10 хв. до загущення. Викладіть на тарілку готові шніцелі, зверху покладіть ананаси-чилі, полийте соусом.

Video: Рублений шніцель із кролятини: рецепт покроково

Як приготувати рублений шніцель із кролятини? Рецепт покроково дивіться в нашому матеріалі

Читайте більше цікавих новин у Viber та Telegram СТБ.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Картопля по-македонски
3 рецепта страв зі свинини і телятини на будь-який смак
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт выпечки с яблоками и корицей, рецепт приготовления выпечки с яблоками и корицей, как приготовить выпечку с яблоками и корицей, состав выпечки с яблоками и корицей, как приготовить выпечку с яблоками и корицей, яблочный пирог с корицей и орехами, яблочный штрудель с корицей, шарлотка с яблоками и корицей, яблочные пончики с корицей и карамельным соусом, яблочное печенье с корицей
5 кращих рецептів випічки з яблуками та корицею
рецепт солянки грибной, рецепт приготовления солянки грибной, как приготовить солянку грибную, состав солянки грибной, как приготовить солянку грибную
Солянка грибна