Ковбаски з потрушками

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

ковбаски з потрушками

свиняча оболонка – 1,2 м

курячі сердечка – 300 г

куряча печінка – 300 г

цибуля ріпчаста – 1 шт.

твердий сир «гауда» – 100 г

рис довгозернистий – 100 г

яйця – 2 шт.

молоко (2,5%) – 80 мл

сіль – 10 г

перець червоний мелений – 3 г

перець чорний мелений – 3 г

мускатний горіх – 2 г

цукор – 25 г

вода – 80 мл

олія – 20 мл

соус:

йогурт натуральний (15%) – 200 мл

часник – 2 зубчики

петрушка – 2 гілочки

кріп – 2 гілочки

кінза – 2 гілочки

цукор – 8 г

сіль – 5 г 

Відваріть промитий рис впродовж 20 хв. Остудіть. Обсмажте подрібнену цибулю впродовж 3 хв. Змішайте нарізані кубиками сердечка, печінку, твердий сир. Додайте обсмажену цибулю та відварений рис.

Вбийте яйця, посоліть, поперчіть, влийте молоко та перемішайте.

Один кінець очищеної свинячої оболонки зав’яжіть кулінарною ниткою. Заповніть оболонку фаршем та зав‘яжіть другий кінець. Розділіть ковбаску на рівні частини, перев’язуючи її ниткою.

Зробіть проколи зубочисткою, викладіть ковбаски на деко, влийте воду. Запікайте 30 хв. за температури 160°С. Проваріть цукор з водою до утворення карамелі. Дістаньте запечені ковбаски, злийте рідину. Змастіть ковбаски сиропом та запікайте ще 10 хв. 

Приготуйте соус. З‘єднайте йогурт з подрібненим кропом, петрушкою та кінзою. Вичавіть часник, додайте цукор та сіль. Перемішайте. Подавайте до ковбасок.

Video: Как приготовить колбаски из потрохов?

Смотрите рецепт отличной закуски к пиву - колбасок из куриных потрохов - на сайте кулинарного шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вино з абрикос: рецепт приготування в домашніх умовах
Шарлотка від Алли Ковальчук
РЕЦЕПТ: Капустяна шарлотка
Бабагануш: рецепт з баклажанів
Заморожені кубики шампанського для літніх коктейлів
Все про абрикос: найкращі рецепти
15 смачних страв, які можна приготувати в чашці
5 невідомих сніданків світу з 5 країн
Картопляні трояндочки з пармезаном та свіжим чебрецем
Консервовані огірки (Все буде смачно)
Сирна запіканка, суфле і львівський сирник від Алли Ковальчук та Альоші (Все буде смачно)
Полуничний шейк від Лізи Глинської
Парфе з полуницею та медом від Лізи Глинської
Яблучний пиріг від Лізи Глинської
Желейний торт від Лізи Глинської

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму