Ковбаски з потрушками

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

ковбаски з потрушками

свиняча оболонка – 1,2 м

курячі сердечка – 300 г

куряча печінка – 300 г

цибуля ріпчаста – 1 шт.

твердий сир «гауда» – 100 г

рис довгозернистий – 100 г

яйця – 2 шт.

молоко (2,5%) – 80 мл

сіль – 10 г

перець червоний мелений – 3 г

перець чорний мелений – 3 г

мускатний горіх – 2 г

цукор – 25 г

вода – 80 мл

олія – 20 мл

соус:

йогурт натуральний (15%) – 200 мл

часник – 2 зубчики

петрушка – 2 гілочки

кріп – 2 гілочки

кінза – 2 гілочки

цукор – 8 г

сіль – 5 г 

Відваріть промитий рис впродовж 20 хв. Остудіть. Обсмажте подрібнену цибулю впродовж 3 хв. Змішайте нарізані кубиками сердечка, печінку, твердий сир. Додайте обсмажену цибулю та відварений рис.

Вбийте яйця, посоліть, поперчіть, влийте молоко та перемішайте.

Один кінець очищеної свинячої оболонки зав’яжіть кулінарною ниткою. Заповніть оболонку фаршем та зав‘яжіть другий кінець. Розділіть ковбаску на рівні частини, перев’язуючи її ниткою.

Зробіть проколи зубочисткою, викладіть ковбаски на деко, влийте воду. Запікайте 30 хв. за температури 160°С. Проваріть цукор з водою до утворення карамелі. Дістаньте запечені ковбаски, злийте рідину. Змастіть ковбаски сиропом та запікайте ще 10 хв. 

Приготуйте соус. З‘єднайте йогурт з подрібненим кропом, петрушкою та кінзою. Вичавіть часник, додайте цукор та сіль. Перемішайте. Подавайте до ковбасок.

Video: Как приготовить колбаски из потрохов?

Смотрите рецепт отличной закуски к пиву - колбасок из куриных потрохов - на сайте кулинарного шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вегетаріанський гамбургер
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Кальмари, фаршировані картоплею (відеорецепт)
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
7 класних рецептів зимової лазаньї
Що зробити, щоб картопля в мундирі не тріскалася?
Хлібний кекс з рибою
Торт Мурашник
Печиво з маком і кунжутом
Млинці з морепродуктами
Шоколадний торт Лава пристрасті
Торт Руді
Як приготувати смажені фаршировані перці
Як правильно квасити капусту

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)