Ковбаски з потрушками


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

ковбаски з потрушками

свиняча оболонка – 1,2 м

курячі сердечка – 300 г

куряча печінка – 300 г

цибуля ріпчаста – 1 шт.

твердий сир «гауда» – 100 г

рис довгозернистий – 100 г

яйця – 2 шт.

молоко (2,5%) – 80 мл

сіль – 10 г

перець червоний мелений – 3 г

перець чорний мелений – 3 г

мускатний горіх – 2 г

цукор – 25 г

вода – 80 мл

олія – 20 мл

соус:

йогурт натуральний (15%) – 200 мл

часник – 2 зубчики

петрушка – 2 гілочки

кріп – 2 гілочки

кінза – 2 гілочки

цукор – 8 г

сіль – 5 г 

Відваріть промитий рис впродовж 20 хв. Остудіть. Обсмажте подрібнену цибулю впродовж 3 хв. Змішайте нарізані кубиками сердечка, печінку, твердий сир. Додайте обсмажену цибулю та відварений рис.

Вбийте яйця, посоліть, поперчіть, влийте молоко та перемішайте.

Один кінець очищеної свинячої оболонки зав’яжіть кулінарною ниткою. Заповніть оболонку фаршем та зав‘яжіть другий кінець. Розділіть ковбаску на рівні частини, перев’язуючи її ниткою.

Зробіть проколи зубочисткою, викладіть ковбаски на деко, влийте воду. Запікайте 30 хв. за температури 160°С. Проваріть цукор з водою до утворення карамелі. Дістаньте запечені ковбаски, злийте рідину. Змастіть ковбаски сиропом та запікайте ще 10 хв. 

Приготуйте соус. З‘єднайте йогурт з подрібненим кропом, петрушкою та кінзою. Вичавіть часник, додайте цукор та сіль. Перемішайте. Подавайте до ковбасок.

Video: Как приготовить колбаски из потрохов?

Смотрите рецепт отличной закуски к пиву - колбасок из куриных потрохов - на сайте кулинарного шоу Все Буде Смачно!


Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Жульєн від Тетяни Литвинової та Дмитра Монатика (Все буде смачно – відеорецепт)
Домашній лимонад від Лізи Глинської
Не для льоду: ТОП-7 варіантів використання формочок для льоду
Домашня ковбаса від Ігоря Місевича й Андрія Дикого (Все буде смачно)
Рецепт паски від Алли Ковальчук
Самса від Мікаеля Арояна (Все буде смачно)
Вафельні трубочки від Алли Ковальчук (Все буде смачно)
Домашній хліб в духовці від Тетяни Литвинової
Безалкогольний глінтвейн від Оксани та Альбіни з Київ вдень та вночі
Класичні деруни від Тетяни Литвинової (Все буде смачно)
Млинці на молоці – ТОП-7 рецептів (Все буде смачно)
Млинці: найпростіший рецепт для початківців
Десерт «Квітка кохання»: рецепт приготування
Перепілка з «золотим» яйцем: рецепт приготування
Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити