Ковбаски з потрушками

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

ковбаски з потрушками

свиняча оболонка – 1,2 м

курячі сердечка – 300 г

куряча печінка – 300 г

цибуля ріпчаста – 1 шт.

твердий сир «гауда» – 100 г

рис довгозернистий – 100 г

яйця – 2 шт.

молоко (2,5%) – 80 мл

сіль – 10 г

перець червоний мелений – 3 г

перець чорний мелений – 3 г

мускатний горіх – 2 г

цукор – 25 г

вода – 80 мл

олія – 20 мл

соус:

йогурт натуральний (15%) – 200 мл

часник – 2 зубчики

петрушка – 2 гілочки

кріп – 2 гілочки

кінза – 2 гілочки

цукор – 8 г

сіль – 5 г 

Відваріть промитий рис впродовж 20 хв. Остудіть. Обсмажте подрібнену цибулю впродовж 3 хв. Змішайте нарізані кубиками сердечка, печінку, твердий сир. Додайте обсмажену цибулю та відварений рис.

Вбийте яйця, посоліть, поперчіть, влийте молоко та перемішайте.

Один кінець очищеної свинячої оболонки зав’яжіть кулінарною ниткою. Заповніть оболонку фаршем та зав‘яжіть другий кінець. Розділіть ковбаску на рівні частини, перев’язуючи її ниткою.

Зробіть проколи зубочисткою, викладіть ковбаски на деко, влийте воду. Запікайте 30 хв. за температури 160°С. Проваріть цукор з водою до утворення карамелі. Дістаньте запечені ковбаски, злийте рідину. Змастіть ковбаски сиропом та запікайте ще 10 хв. 

Приготуйте соус. З‘єднайте йогурт з подрібненим кропом, петрушкою та кінзою. Вичавіть часник, додайте цукор та сіль. Перемішайте. Подавайте до ковбасок.

Video: Как приготовить колбаски из потрохов?

Смотрите рецепт отличной закуски к пиву - колбасок из куриных потрохов - на сайте кулинарного шоу Все Буде Смачно!
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Штоллен — рецепт різдвяного пирога
Сациві від Мікаеля Арояна
Пиріг з капустою
Пиріг з броколі
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Полуничні капкейки
Рогалики з повидлом
Попкорн із курки від Сергія Калініна (відеорецепт)
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів
Як зварити яйця за хвилину?
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Каннеллоні з м’ясним фаршем

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо