Бельовська пастила

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Російська кухня
Бельовська пастила — це частування, гідне королів та королев. Яскравий смак, ніжна та пружна текстура, а також соковитість цього десерту не залишать байдужим нікого!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яблука1,5 кг
Цукор1 склянка
Цукрова пудра1 ст.л.
Яєчні білки2 шт
Додати в список покупок

Читайте також: Яблучний мармелад: рецепт Євгена Клопотенко

Щоб приготувати бельовську пастилу, потрібно:

  1. Яблука перебрати, промити, очистити, запекти в духовці до м’якого стану. Збити блендером в пюре або протерти через друшляк, потім – через густе сито. Додати 0,5 ст. цукру в отримане пюре і збивати до тих пір, поки воно не посвітлішає і збільшиться в об’ємі. Потім змішати яблучне пюре з збитим білком.

    Пару столових ложок потрібно відкласти для промазування пастили

  2. Збите пюре розкласти шаром 2-3 см на лотки, вистелені пергаментним папером, злегка обсипати цукровою пудрою. Зверху пласт загладити ножем.
  3. Сушимо пастилу в духовці при температурі 90 ° C.

Через 4-5 ч пласт розрізаємо на 2 шматки – один змащуємо відкладеним пюре і накриваємо зверху другим шматком. Підсушуємо ще 1-2 ч, перевертаємо і остаточно досушуємо годину. Пастилу дістаємо, чекаємо, поки охолоне, втираємо в неї цукрову пудру і розрізаємо на квадрати.

Пастилу краще зберігати в закритій ємності в холодильнику

Читайте також: Пастила з винограду та яблук (Все буде добре) (відео)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Печиво на Різдво 2019
Торт Наполеон, який вийде в кожного
Млинці по-ірландськи
Рецепти десертів на католицьке Різдво
Торт Мікадо — рецепт
Празький торт без згущеного молока
Рогалики на пиві
Домашні пиріжки із солодкою начинкою: прості рецепти
Рецепт Тірамісу
Калачі: 3 рецепти
Цвєтаєвський пиріг з яблуками: рецепт
Прокинься і їж: 5 десертів з кавою, що бадьорять
5 корисних десертів без грама цукру
Домашні рогалики: 5 простих рецептів
Зефір зі сметани

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо