Пастила з винограду та яблук (Все буде добре, відео)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
КонсерваціяРосійська кухня
Виноградно-яблучна пастила, яку можна зберегти на зиму
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вода2 стакан
Крохмаль1 ст.л.
Виноград500 г
Яблука500 г
Додати в список покупок

Як приготувати пастилу:

1. З винограду вичавлюємо сік. Ставимо сік на вогонь і випаровуємо наполовину обсягу. Розводимо в холодній воді крохмаль, помішуючи, вливаємо в сік

2. Яблука миємо, розрізаємо на 4 частини, видаливши насіння

3. Додаємо воду і тушкуємо на повільному вогні протягом 10 хвилин. Знімаємо з вогню і збиваємо блендером

4. На деко, застелене пергаментом (його потрібно змастити маслом) наливаємо виноградний кисіль і яблучне пюре, чергуючи їх між собою

5. Відправляємо деко в розігріту до 150 ° С духовку і сушимо, поки пастила не матиме щільну текстуру

6. Готову пастилу загортаємо рулетом і ріжемо на “пастилки”

Відеорецепт пастили з яблук і виноград

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пелюстка — швидкий рецепт маринованої капусти
Квашена капуста: 5 смачних рецептів
Консервовані баклажани з айвою
Варення із айви
Домашние цукаты из айвы: простой рецепт
Бастурма
Як правильно сушити яблука: 3 простих способи
Консервовані яблука
Мариновані маслюки
Яблучне повидло: кращі рецепти на зиму
Маринуємо гриби: печериці, опеньки, білі гриби
Натуральний виноградний оцет: простий рецепт
Мариновані опеньки на зиму: простий рецепт
3 способи приготування цукатів із груш на будь-який смак
Аджика: 5 найкращих рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
как приготовить тыквенный пирог
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)