Брауні: рецепти супершоколадного десерту

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерты
Брауні - всім відомий самий шоколадний десерт. Пропонуємо три прості рецепти Брауні: класичний, з трьома видами шоколаду, з сиром і вишнею.
Зберегти в кулінарну книгу

Брауні з трьома видами шоколаду

Складові:

  • Цукор – 250 г;
  • Борошно – 100 г;
  • Масло вершкове – 200 г;
  • Чорний шоколад – 180 г;
  • Молочний шоколад – 50 г;
  • Білий шоколад – 50 г;
  • Какао – 50 г;
  • Ванілін – 1 г;
  • Яйця – 3 шт.

Покроковий фоторецепт приготування брауні тут.


Класичний брауні

Складові:

  • Цукор – 250 г;
  • Борошно – 100 г;
  • Масло вершкове – 200 г;
  • Чорний шоколад – 180 г;
  • Молочний шоколад – 50 г;
  • Білий шоколад – 50 г;
  • Какао – 50 г;
  • Ванілін – 1 г;
  • Яйця – 3 шт.

Покроковий рецепт приготування класичного брауні

1. Растапливаем на водяній бані шоколад і вершкове масло, помішувати.

2. Збиваємо яйця з цукром.

3. З’єднуємо яєчну і шоколадну маси, перемішуємо.

4. Вводимо борошно, перемішуємо.

5. Форму для випікання (33 х 23 х 5 см) застилає папером для випічки, змащену вершковим маслом.

6. Виливаємо тісто у форму.

7. Випікаємо в попередньо розігрітій до 170 градусів духовці 30 хвилин.

8. Дістаємо з духовки, даємо трохи охолонути, нарізаємо, за бажанням можна посипати цукровою пудрою.


Брауні з сиром і вишнею

Складові:

  • Вершкове масло – 120 г;
  • Гіркий шоколад – 100 г;
  • Цукор – 150 г;
  • Яйце куряче – 4 шт .;
  • Пшеничне борошно – 150 г;
  • Розпушувач – 1 ч. л.;
  • М’який сир – 300 г;
  • Ваніль – 1 ч. л.;
  • Сіль – дрібка;
  • Заморожена вишня – 400 г

Як приготувати брауні з вишнею

1. Шоколад ламаємо на шматочки. Розтоплюємо з маслом, на водяній бані.

2. 2 яйця і 50 г цукру збиваємо міксером, додаємо дрібку солі і ванільний цукор.

3. Готуємо сирний крем. Сир змішуємо з цукром і залишилися яйцями (2 шт.). Розтираємо міксером до кремоподібного стану. Якщо сир зернистий, його потрібно попередньо протерти через сито.

4. У збиті з цукром яйця додаємо охолоджені, розтоплений шоколад. Додаємо розпушувач і борошно. Перемішуємо міксером на самій низькій швидкості.

5. У форму з високими бортиками, змащену вершковим маслом, виливаємо 1/3 тіста. Розподіляємо по формі. Викладаємо половину сирної маси.

6. Далі повторюємо шари: тісто, маса, вишня, тісто. Тісто намагаємося розподілити рівномірно. Випікаємо 40-50 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці