Брауні: рецепти супершоколадного десерту

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Брауні - всім відомий самий шоколадний десерт. Пропонуємо три прості рецепти Брауні: класичний, з трьома видами шоколаду, з сиром і вишнею.
Зберегти в кулінарну книгу

Брауні з трьома видами шоколаду

Складові:

  • Цукор – 250 г;
  • Борошно – 100 г;
  • Масло вершкове – 200 г;
  • Чорний шоколад – 180 г;
  • Молочний шоколад – 50 г;
  • Білий шоколад – 50 г;
  • Какао – 50 г;
  • Ванілін – 1 г;
  • Яйця – 3 шт.

Покроковий фоторецепт приготування брауні тут.


Класичний брауні

Складові:

  • Цукор – 250 г;
  • Борошно – 100 г;
  • Масло вершкове – 200 г;
  • Чорний шоколад – 180 г;
  • Молочний шоколад – 50 г;
  • Білий шоколад – 50 г;
  • Какао – 50 г;
  • Ванілін – 1 г;
  • Яйця – 3 шт.

Покроковий рецепт приготування класичного брауні

1. Растапливаем на водяній бані шоколад і вершкове масло, помішувати.

2. Збиваємо яйця з цукром.

3. З’єднуємо яєчну і шоколадну маси, перемішуємо.

4. Вводимо борошно, перемішуємо.

5. Форму для випікання (33 х 23 х 5 см) застилає папером для випічки, змащену вершковим маслом.

6. Виливаємо тісто у форму.

7. Випікаємо в попередньо розігрітій до 170 градусів духовці 30 хвилин.

8. Дістаємо з духовки, даємо трохи охолонути, нарізаємо, за бажанням можна посипати цукровою пудрою.


Брауні з сиром і вишнею

Складові:

  • Вершкове масло – 120 г;
  • Гіркий шоколад – 100 г;
  • Цукор – 150 г;
  • Яйце куряче – 4 шт .;
  • Пшеничне борошно – 150 г;
  • Розпушувач – 1 ч. л.;
  • М’який сир – 300 г;
  • Ваніль – 1 ч. л.;
  • Сіль – дрібка;
  • Заморожена вишня – 400 г

Як приготувати брауні з вишнею

1. Шоколад ламаємо на шматочки. Розтоплюємо з маслом, на водяній бані.

2. 2 яйця і 50 г цукру збиваємо міксером, додаємо дрібку солі і ванільний цукор.

3. Готуємо сирний крем. Сир змішуємо з цукром і залишилися яйцями (2 шт.). Розтираємо міксером до кремоподібного стану. Якщо сир зернистий, його потрібно попередньо протерти через сито.

4. У збиті з цукром яйця додаємо охолоджені, розтоплений шоколад. Додаємо розпушувач і борошно. Перемішуємо міксером на самій низькій швидкості.

5. У форму з високими бортиками, змащену вершковим маслом, виливаємо 1/3 тіста. Розподіляємо по формі. Викладаємо половину сирної маси.

6. Далі повторюємо шари: тісто, маса, вишня, тісто. Тісто намагаємося розподілити рівномірно. Випікаємо 40-50 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Швидка шарлотка з яблуками та корицею
Шоколадний фондан
Кекси з родзинками: 3 простих рецепта
Торт Тірамісу із печива
Рулет з гарбузом
Печиво з родзинками
Гарбуз в духовці
Печиво: 5 домашніх рецептів
Торт Медовик: рецепт приготування
Сирне печиво
Гарбуз під молочним соусом
Страви із кисломолочного сиру для дітей
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
Халва із гарбуза
Десерт із айви

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів