Пиріг Три молока від Ектора Хіменес-Браво (Все буде добре, відеорецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
День народження
Улюблений десерт знаменитого шефа Ектора Хіменес-Браво, який готувала йому в дитинстві мама
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Молоко (для бісквіту)1 склянка
Масло (для бісквіту)200 г
Яйця (для бісквіту)4 шт
Борошно (для бісквіту)400 г
Розпушувач для тіста (для бісквіту)2 ч.л.
Ванілін (для бісквіту)1 ч.л.
Цукор (для бісквіту)300 г
Цукор (для глазурі)6 ст.л.
Вода (для глазурі)3 ст.л.
Лимонний сік (для глазурі)0.00 за смаком
Яєчний білок (для глазурі)1 шт
Вершки (для просочення)100 мл
Згущене молоко (для просочення)100 мл
Молоко (для просочення)100 мл
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Такі пироги: 3 рецепта випічки з полуницею

Пиріг «Три молока» — покроковий рецепт приготування

Готуємо бісквіт

  1. В сотейник наливаємо молоко, додаємо масло та ставимо на невеликий вогонь. Нагріваємо, доки масло не розтопиться
  2. В блендері взбиваємо яйця до густої піни. Додаємо цукор та взбиваємо ще 2 хвилини
  3. Борошно просіюємо через сито та змішуємо з розпушувачем. Поступово додаємо до яєць борошно. Коли все борошно буде замішане, в тісто вливаємо тепле (не гаряче!) молоко з маслом
  4. Форму для запікання змащуємо маслом та присипаємо борошном. Виливаємо тісто та ставимо в розігріту до 175°С духовку на 40-50 хвилин.

Готуємо глазур

  1. Цукор змішуємо з водою та нагріваємо на невеликому вогні. Коли цукор розчиниться, вливаємо в сироп декілька крапель лимонного соку.
  2. Взбиваємо яєчний білок до густої піни (на великій швидкості протягом 50 секунд) і вливаємо в нього сироп. Взбиваємо все разом ще 3 хвилини.

Готуємо пиріг

  1. Змішуємо в рівних пропорціях вершки, молоко та згущене молоко. Додаємо ванілін. Готовий бісквіт охолоджуємо, дістаємо з форми та перекладаємо на велику тарілку.
  2. Робимо по всій поверхні коржа проколи вилкою, щоб він краще просочився.
  3. Просочуємо бісквіт молочною сумішшю та покриваємо глазуром. Робимо візерунок та посипаємо пиріг лимонною цедрою.

Залишаємо пиріг на декілька годин, щоб він просочився.

Відеорецепт приготування пирога «Три молока»

ГОТУЄМО З НАМИ
Молочні тістечка з хліба: рецепт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Класичний італійський Тірамісу
Печиво з яблуками, фініками і волоськими горіхами
Київське тістечко – рецепт
Альгамбра — рецепт шоколадного торта
Швидкий яблучний штрудель з лаваша
Шарлотка на кефірі з яблуками
Ліворнійський яблучний пиріг (фоторецепт)
Яблучний Спас: пиріг з яблуками на 12 защіпок
Лимонний пудинг
Осінній медовик
Шарлотка з чорноплідної горобини
Банановий кекс
Чорне, із зеленим горошком і веганське без молока: 3 рецепти морозива, смак якого вас здивує
Млинці Тірамісу
Торт Наполеон (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
моченые яблоки, моченые яблоки в банке рецепт, как приготовить моченые яблоки на зиму, маринованные яблоки рецепты, рецепт приготовления моченых яблок на зиму
Мочені яблука в банці: рецепти приготування
Домашній сидр: кращі рецепти