Як приготувати сливово-яблучний мармелад:
- Сливи миємо й нарізаємо половинками. Яблука промиваємо, очищаємо від шкірки і дрібно нарізаємо.
- Засипаємо цукром. Ставимо на слабкий вогонь і варимо, постійно помішуючи, до повного розварювання фруктів і загустіння маси.
ГОТУЄМО З НАМИ
Рогалики з мармеладом - Дно жаростійкої форми змащуємо вершковим маслом, виливаємо у неї густу гарячу суміш, розрівнюємо ложкою поверхню і даємо їй охолонути.
- Потім акуратно виймаємо мармелад, посипаємо його цукром і даємо постояти ще деякий час.
- Нарізаємо мармелад порційними шматочками, з усіх боків обсипаємо цукром і складаємо у коробку для зберігання.
Сливово-яблучний мармелад готовий!