Як приготувати соус «Дольче віта»
З’єднуємо вершки, сметану, цукор, полуницю і перебиваємо соус блендером до однорідної маси.
Готуємо сирники
- Сир добре розминаємо виделкою і змішуємо з яйцями.
- Додаємо трохи ваніліну.
- У сковороді розігріваємо олію.
- Беремо невелику порцію сирної маси, формуємо її в кульку і злегка притискаємо з двох сторін, щоб сирники придбали більш плоску форму.
- Після обвалюють сирники в борошні і викладаємо в добре розігріте масло.
- Обсмажуємо сирники з двох сторін до рум’яної скоринки.
- Сирники повністю заливаємо соусом і подаємо.
Читайте також рецепт сирників з родзинками.
Тонкощі приготування сирників від Тетяни Литвинової
- Для сирників підійде щільний, сухий, некислий сир.
- Сирники слід перевертати тільки тоді, коли вони прихопили з боків.
- Якщо ви повністю заллєте сирники соусом, вони не втратять свого смаку і на наступний день, а навпаки стануть ще більш ніжними і смачними.