Як приготувати бананові оладки
- Теплий кефір змішуємо з яйцями. Кладемо соду (0.5 ч.л.), перемішуємо і, коли реакція закінчиться, кладемо ще 0.5 ч.л. соди.
- Перемішуємо і кладемо розпушувач, змішуємо, додаємо цукор і сіль. Коли в рідкій основі з’являться бульбашки, невеликими порціями додаємо рідку основу в просіяне борошно (не навпаки!).
- Банан збиваємо в блендері разом з лимонним соком в пюре. Додаємо в тісто бананове пюре і залишки соди. Злегка подсаливаем.
- Добре розігріваємо сковороду з подвійним дном. Наливаємо в неї ложку рослинної рафінованої олії та за допомогою ополоника викладаємо невеликі порції тіста. Обсмажуємо оладки з двох боків до рум’яної скоринки.
ГОТУЄМО З НАМИ
Яблучні оладки