Великодній баранчик


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 2 разів



Великодній баранчик - справжня окраса святкового столу. Читайте, як приготувати великоднього баранчика в нашому покроковому рецепті!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Яйця2шт
Борошно125г
Розпушувач1ч.л.
Лимонна глазур100г
Кокосова стружка50г
Цедра одного лимона (терта)за смаком
Ванільний цукорза смаком
Цукор125г
Вершкове масло125г
Родзинки в шоколадній глазурі2шт
Жирза смаком
Панірувальні сухаріза смаком
Додати в список покупок

Як приготувати великоднього баранчика

Збиваємо міксером вершкове масло, додаємо цукровий пісок, ванільний цукор, яйця і лимонну цедру.

Борошно змішуємо з розпушувачем і поступово, невеликими порціями, додаємо в нього масло з цукром і цедрою.

Духовку нагріваємо до температури 175 ° С. Для того щоб тісто не приставало до форми, змащуємо її жиром і посипаємо панірувальними сухарями.

Для великоднього баранчика вам знадобиться форма для випікання у вигляді баранчика (750 мл).

Наповнюємо форму тістом і випікаємо протягом години. Після того як тісто буде готове, залишаємо його в формі ще на 5 хвилин, потім дістаємо і даємо охолонути.

Лимонну глазур розтоплюємо на водяній бані, наносимо її на баранчика і даємо злегка підсохнути. Після обсипаємо баранчика кокосовою стружкою, а з родзинок робимо очі.

Читайте також:

Всі рецепти на Великдень 2018



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Безе
Празький торт – рецепт приготування
Заварний пиріг Карпатка
Бите скло — рецепт торта
Торт «Червоний оксамит» (фоторецепт)
Налисники з сиром
Бісквітний торт з полуницею
Сирна запіканка з маком і яблуками
Заливний пиріг з полуницею і сметаною
Смачний кекс з полуницею
Десерт із ревеню, бісквіту та заварного крему (Все буде добре, відеорецепт)
Тарталетки з начинкою із полуниці і ревеню (Все буде добре, відеорецепт)
Пиріг з полуницею в мультиварці
Десерт «Роккі Роуд» від Анетті Жернової (фоторецепт)
Тарт з полуницею


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Варення з полуниці з м’ятою, корицею і базиліком (фоторецепт)
торт с клубникой
Бісквітний торт з полуницею