Медовик з лісовими горіхами

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиДень народження
Медовик з лісовими горіхами - класичний десерт, смак якого розкривається особливо яскраво завдяки нотам фундука
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Мед400 г
Цукор400 г
Яйце4 шт
Борошно пшеничне1 кг
Пиво200 мл
Фундук200 г
Сода1 ч.л.
Кориця1 ч.л.
Додати в список покупок

Як приготувати медовик з лісовими горіхами:

  1. Мед ставимо на вогонь, додаємо корицю і проварюємо.
  2. Жовтки розтираємо спочатку з цукром, а після цього з медом.
  3. Потім вливаємо пиво, всипаємо борошно, соду і розтираємо до появи бульбашок.

    Потрібно, щоб маса мала консистенцію сметани. Якщо потрібно, додаємо більше борошна.

  4. Отриману масу змішуємо з крупно нарізаними лісовими горіхами і виливаємо в змащену маслом і покриту борошном форму.
  5. Зверху посипаємо подрібненими горіхами.
  6. Випікаємо в духовій печі протягом години спочатку за температури 190 градусів, а коли тісто підійде – за температури 200 градусів.
  7. Готовий медовик охолоджуємо в формі, потім виймаємо, викладаємо на блюдо і подаємо до столу.

Медовик з лісовими горіхами готовий!

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Яблучні кекси
Домашні пиріжки з гарбузом: простий рецепт
Яблучні оладки
5 кращих рецептів шарлотки на будь-який смак
Ладу — рецепт індійських солодощів
Груші, запечені з сиром і горіхами
Содники
Домашній медовик: 5 простих рецептів
Шоколадні оладки від Ектора Хіменеса-Браво (Все буде добре)
Торт Мурашник
Мармурова глазур
Як приготувати марципан в домашніх умовах
Глазур для торта: ТОП-3 рецепти
Яблучний кекс
Кращі рецепти бананової випічки

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочные кексы
Яблучні кекси
Яблучні оладки