Як приготувати торт Медовик вдома
- Розтоплюємо на водяній бані 1 склянку цукру, 100 г вершкового масла і 2 ст. л. меду. Збиваємо окремо 3 яйця і 1 ч. л. соди, вливаємо до яйця і масла, а потім знімаємо каструлю з вогню й швидко замішуємо тісто, додавши 4 склянки борошна.
- Ділимо тісто на 8 частин і розгортаємо з кожної круглий корж. Випікаємо коржі при температурі 200 ° С протягом 7-10 хвилин.
- Краї теплих коржів вирівнюємо і просочуємо сиропом
ГОТУЄМО З НАМИ
Медовик класичний: рецепт Тетяни Литвинової
Як приготувати сироп
130 г цукру і 120 мл води змішуємо, доводимо до кипіння, охолоджуємо і додаємо коньяк.
Викладаємо коржі один на одного і змащуємо кремом
Як приготувати крем
0,5 кг сметани збиваємо зі склянкою цукру.
Верх і боки медовика теж також кремом і обсипаємо бісквітної крихтою. Торт Медовик готовий!