Батончики «Сластена»


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

простий рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Творог125г
Мука пшеничная 50г
Яйцо 0.50г
Сахар25г
Сметана25г
Масло растительное100г
Пудра сахарная10г
Сода0по вкусу
Соль0по вкусу
Додати в список покупок

Творог тщательно протираем и смешиваем с мукой, яйцом, сахаром, сметаной, солью и содой. Тесто хорошо вымешиваем и раскатываем пласт толщиной в 1 см. Нарезаем из него полоски шириной 2 см, длиной 10 см и обжариваем их во фритюре. Готовые батончики посыпаем сахарной пудрой и подаем.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Тарт з полуницею
Пишні оладки на кефірі
Піца з овочами
Млинці з заварним кремом та полуницею (фоторецепт)
Смачне тістечко шу
Пиріг Три молока від Ектора Хіменес-Браво (Все буде добре, відеорецепт)
Полуниця в шоколаді
Десерт Мільфей від Ектора Хіменес-Браво
Домашня солона карамель
Як приготувати профітролі: майстер-клас від Лізи Глинської
Львівський сирник
Дієтичний сирний десерт (Все буде добре) (відеорецепт)
Цибулевий пиріг з мускатним горіхом
Шоколадне морозиво (фоторецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити