Паста Карбонара: рецепт
- Бекон нарізаємо соломкою
- Часник продавлюємо через чеснодавку або дрібно нарізаємо
- На пательні розігріваємо трохи рослинної олії та злегка обсмажуємо часник. Додаємо бекон і добре обсмажуємо
- Пармезан натираємо на дрібній тертці
- У глибоку тарілку або миску викладаємо жовтки, солимо, перчимо і добре збиваємо. Додаємо вершки і тертий сир, ретельно перемішуємо
- Спагетті відварюємо до готовності (важливо не переварити). Зливаємо воду
- Викладаємо гарячі спагетті в пательню, додаємо яєчно-вершковий соус, перемішуємо. Зверху викладаємо смажений бекон і ретельно перемішуємо. Паста Карбонара готова!
Пасту можна посипати зверху тертим пармезаном і прикрасити листочками петрушки
Читайте також: Карбонара по-домашньому за 10 хвилин