Сирні сочники


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Сочники — це смачний і простий десерт, який сподобається як дітям, так і багатьом дорослим

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Для начинки
Яйця2шт
Сир500г
Борошно3г
Сметана50г
Цукор100г
Цукор ванільний (пакет)1шт
Для тіста
Борошно600г
Яйця2шт
Цукор150г
Сметана200г
Вершкове масло200г
Розпушувач2ч.л.
Сільза смаком

Готуємо начинку

Сир змішуємо з борошном, сметаною, цукром, ванільним цукром, яйцем і ще одним білком (жовток залишаємо для змащування готових сочників. Все ретельно перемішуємо.

Готуємо тісто

Яйця, цукор, сметану збиваємо, додаємо розм’якшене вершкове масло і ще раз збиваємо. Борошно з’єднуємо з розпушувачем і додаємо до збитою масою. Замішуємо м’яке тісто.

Готуємо сочники

Розкачуємо тонко тісто, вирізаємо з нього кружечки. На кружечок викладаємо сирну начинку і злегка, притиснувши краї, звертаємо навпіл. Змащуємо сочників жовтком, що залишився від начинки.
Духовку нагріваємо до 180-200 ° С. Деко посипаємо борошном, викладаємо сочнікі і запікаємо протягом 40 хвилин.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Яблучний пиріг зі штрейзелем
Відбивна зі свинини в класичній паніровці
Класичні деруни (фоторецепт)
Панкейки – простий рецепт американських млинців
Кімчі: рецепт корейскої квашеної капусти
Грецький салат (фоторецепт)
Тахіні: рецепт кунжутної пасти
Бісквіт в мультиварці
Соус гуакамоле (фоторецепт)
Яблуко, запечене в тісті (фоторецепт)
Сирна запіканка в мультиварці
Пісний торт
Імбирний чай (фоторецепт)
Печені яблука в мультиварці


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити