Сирні сочники


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 2 разів



Сочники — це смачний і простий десерт, який сподобається як дітям, так і багатьом дорослим

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Для начинки
Яйця2шт
Сир500г
Борошно3г
Сметана50г
Цукор100г
Цукор ванільний (пакет)1шт
Для тіста
Борошно600г
Яйця2шт
Цукор150г
Сметана200г
Вершкове масло200г
Розпушувач2ч.л.
Сільза смаком
Додати в список покупок

Читайте також: Смачні сирники з родзинками

Готуємо начинку

Сир змішуємо з борошном, сметаною, цукром, ванільним цукром, яйцем і ще одним білком (жовток залишаємо для змащування готових сочників. Все ретельно перемішуємо.

Готуємо тісто

Яйця, цукор, сметану збиваємо, додаємо розм’якшене вершкове масло і ще раз збиваємо. Борошно з’єднуємо з розпушувачем і додаємо до збитої маси. Замішуємо м’яке тісто.

Готуємо сочники

Розкачуємо тонко тісто, вирізаємо з нього кружечки. На кружечок викладаємо сирну начинку і злегка, притиснувши краї, згортаємо навпіл. Змащуємо сочники жовтком, що залишився від начинки.

Духовку нагріваємо до 180-200 ° С. Деко посипаємо борошном, викладаємо сочники і запікаємо протягом 40 хвилин.

Читайте  також: Справжні кокосові макаруни



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Легкий салат з кабачка з помідором
Проста закуска з кабачка з сирним соусом
Окрошка на квасі з кефіром і гірчицею (фоторецепт)
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)
Квіти кабачка в клярі (Все буде добре, відеорецепт)
Варення з ревеню з печерицями від Євгена Клопотенко (Все буде добре, відео)
Оладки з кабачків з сиром
Пишні оладки на кефірі
Варення з пелюсток півонії (фоторецепт)
Полуничний мохіто (фоторецепт)
Суп з кабачками, макаронами і пармезаном
Швидкий суп-пюре з кабачків
Шампанське з квітів бузини
Шакшука


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити