Гамбір: рецепт листкового коржика


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 2 разів



Гамбір - це свого роду листкове тісто, дуже популярне на Сході. Рецепт тіста для листкових коржів дуже простий, а якщо в нього при замісі додати дріжджі, то можна випікати булочки з різними начинками!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Пшеничне борошно2склянки
Молоко100мл
Сільдрібка
Вода100мл
Рослинна олія25мл
Вершкове масло100г
Додати в список покупок

Як приготувати гамбір: рецепт

  1. У миску просіваємо борошно, додаємо дрібку солі. Поступово підливаючи рідину, замішуємо м’яке, еластичне тісто, що  не прилипає до рук. Накриваємо плівкою і залишаємо тісто «відпочити» на 20-30 хвилин.
  2. Тим часом розтоплюємо вершкове масло і додаємо 1-2 столові ложки рослинної олії, даємо охолонути.
  3. Тісто ділимо на кульки, кожну розгортаємо в максимально тонкий корж. Пензликом рясно змащуємо поверхню коржів маслом.
  4. Промазані маслом коржі щільно загортаємо в рулет, обертаємо один кінець рулету навколо себе. Накриваємо тісто плівкою і ставимо в холодильник на 5-10 хвилин, щоб масло застигло.
  5. Дістаємо тісто з холодильника і розгортаємо в коржик завтовшки 4-5 мм. Викладаємо корж на розігріту суху пательню і смажимо з двох сторін на невеликому вогні до золотистого кольору.
  6. Готові слойки з двох сторін змащуємо розтопленим маслом і подаємо гарячими.

Читайте також: Часниковий хумус з білої квасолі



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Заливний пиріг з полуницею і сметаною
Смачний кекс з полуницею
Десерт із ревеню, бісквіту та заварного крему (Все буде добре, відеорецепт)
Тарталетки з начинкою із полуниці і ревеню (Все буде добре, відеорецепт)
Пиріг з полуницею в мультиварці
Десерт «Роккі Роуд» від Анетті Жернової (фоторецепт)
Тарт з полуницею
Пишні оладки на кефірі
Піца з овочами
Млинці з заварним кремом та полуницею (фоторецепт)
Смачне тістечко шу
Пиріг Три молока від Ектора Хіменес-Браво (Все буде добре, відеорецепт)
Полуниця в шоколаді
Десерт Мільфей від Ектора Хіменес-Браво
Домашня солона карамель


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
лодочки из кабачков, лодочки из кабачков рецепт, рецепт лодочек из кабачков, как приготовить лодочки из кабачков, лодочки из кабачков рецепт приготовления
Оригінальні човники з кабачків з бринзою
кабачки польза, чем полезны кабачки
Чим хороший кабачок: 5 доводів