Як приготувати торт Наполеон на пательні

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиДень народження
Легкий і простий рецепт торта «Наполеон» для якого не потрібна духовка. Торт виходить дуже ніжний, м'який і повітряний. Готується торт Наполеон на пательні швидко і на просочення багато часу не вимагає — буквально півгодини
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для тіста:
Борошно3 склянки
Цукор1 склянка
Вершкове масло2 ст.л.
Яйця3 шт
Сода2/3 ч.л.
Сіль дрібка
Для крему:
Молоко1 л
Яйця3 шт
Борошно2 ст.л.
Цукор1 склянка
Ванілін на кінчику ножа
Волоські горіхи100 г
Додати в список покупок

Покрокове приготування торта Наполеон на пательні

Щоб приготувати торт Наполеон на пательні збиваємо яйця з цукром, додаємо м’яке масло, сіль, соду (погасити оцтом) і 2,5 склянки борошна (залишки борошна підуть на розкачування коржів). Замішуємо тісто і залишаємо його відпочивати на 15-20 хв.

В цей час готуємо крем для торта «Наполеон»:

  1. Добре розтираємо яйця з цукром.
  2. Потім додаємо борошно, перемішуємо і розводимо холодним молоком.
  3. Ставимо на невеликий вогонь і доводимо до кипіння, безперервно помішуючи вінчиком, щоб уникнути грудочок і щоб крем не пригорів.
  4. Коли крем закипить, знімаємо з вогню, додаємо ванілін і відставляємо остигати.

ГОТУЄМО З НАМИ
Найлегший рецепт торта Наполеон

Готуємо коржи:

  1. Тісто розгортаємо у вигляді ковбаски і ділимо його на 14 шматочків. Кожен шматочок розгортає приблизно за розміром сковороди і випікаємо на розігрітій сухій сковороді при середньому вогні.
  2. Щоб торт вийшов ідеально рівний кожен корж, ще гарячий, обрізаємо, поклавши на нього тарілку трохи меншого діаметру.
  3. Обрізки від коржів зберігаємо для присипки торта.

Не переживайте, якщо корж зламається – він склеїться кремом

Змащуємо теплим кремом кожен корж, не шкодуючи крему – торт повинен добре просочитися. Блендером перемелюємо горіхи та обрізки коржів і обсипаємо торт з усіх боків. Залишаємо торт Наполеон на півгодини просочитися.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею
Що приготувати на День матері
Десерт на День матері
Торт на День матері


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці