Любов француженок: 5 рецептів тортів-суфле

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Торт-суфле - ніжна повітряна альтернатива кремовим тортам.
Зберегти в кулінарну книгу

Торт-суфле з мандаринами і шампанським

Складові:

  • Борошно (для тіста) – 125 г;
  • Крохмаль (для тіста) – 25 г;
  • Розпушувач (для тіста) – 1 ч. л.;
  • Цукор (для тіста) – 150 г;
  • Ванільний цукор (для тіста) – 0,5 ч. л.;
  • Масло вершкове (для тіста) – 150 г;
  • Яйця (для тіста) – 3 шт .;
  • Мандарини (для сиропу) – 500 г;
  • Цукор (для сиропу) – 120 г;
  • Шампанське напівсухе – 250 мл;
  • Желатин – 30 г;
  • Цукор – 80 г;
  • Сметана – 250 г;
  • Ванільний цукор – 10 г;
  • Вершки 30% – 200 мл;
  • Сіль за смаком

Покроковий рецепт приготування

Приготування основи для торта

Просіяне борошно змішуємо з розпушувачем і невеликою кількістю солі. Додаємо масло і перемішуємо до отримання масляної крихти. Яйця збиваємо з цукром. Додаємо яйця в тісто. Дно рознімної форми вистилаємо пергаментом, викладаємо у форму тісто і випікаємо в розігрітій до 180 С духовці 20-30 хвилин. Готову основу охолоджуємо, не виймаючи з форми.

Приготування мандаринового сиропу

Мандарин розбираємо на часточки, викладаємо в сотейник, засипаємо цукор і наливаємо окріп. Як тільки вода закипить, знімаємо сироп з вогню.

Приготування суфле

Желатин (15 г) попередньо замочуємо, а потім розчиняємо в шампанському (100 мл) і декількох ложках мандаринового сиропу. Сметану змішуємо з цукром, ванільним цукром, вершками, мандариновий сиропом (5 ст.л.), кількома мандариновими часточками і шампанським. Додаємо розчинений желатин, перемішуємо і ставимо суфле в холодильник.

Приготування мандаринового желе

Желатин (15 г) попередньо замочуємо, а потім розчиняємо в мандариновому сиропі (часточки мандаринів з нього потрібно попередньо прибрати).

Приготування торта

Наливаємо суфле на остиглу основу для торта і відправляємо на 30 хвилин в холодильник. Потім поверх суфле наливаємо желе і прикрашаємо часточками мандаринів. Ставимо в холодильник до повного застигання.


Торт “Пташине молоко”

рецепт птичьего молока, рецепт приготовления птичьего молока, как приготовить птичье молоко, состав птичьего молока, как приготовить птичье молоко, конфеты птичье молоко, торт птичье молоко, десерт птичье молоко

 

Інгредієнти:

  • масло вершкове – 280 г;
  • цукор – 530 г ;
  • яйця – 2 шт.;
  • борошно – 120 г;
  • розпушувач – 0,5 ч. л.;
  • ванілін – за смаком;
  • згущене молоко – 100 г;
  • агар-агар – 1 ч. л.;
  • вода – 270 мл;
  • білок – 3 шт.;
  • кислота лимонна – за смаком;
  • кава розчинна – 1,5 ч. л.;
  • шоколад чорний – 160 г;
  • вершки (33%) – 130 мл.

Спосіб приготування

Готуємо тісто. Розм’якшене вершкове масло (80 г) збиваємо з цукром (80 г) у пухку масу, потім додаємо яйця і все перемішуємо. Борошно просіваємо, з’єднуємо з розпушувачем і ваніліном. Всипаємо цю суміш у збите з цукром масло. Замішуємо тісто та ділимо його на дві частини. На деко викладаємо пергаментний папір, на нього — тісто та випікаємо в духовці при температурі 200 ° С протягом 7-8 хвилин.

Готуємо суфле. Розм’якшене вершкове масло (200 г) збиваємо зі згущеним молоком. Білки кладемо в посуд для збивання і кладемо на деякий час у холодильник. Каву розчиняємо в гарячій воді (1-2 ст. л.). Агар-агар замочуємо в холодній воді, ретельно розмішуємо, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Додаємо цукор (450 г), перемішуємо та знову доводимо до кипіння. З моменту закипання варимо протягом 15 хвилин. Білки збиваємо з лимонною кислотою (на кінчику ножа) в міцну піну. Не припиняючи збивати, тонкою цівкою вливаємо гарячий сироп і збиваємо ще 1 хвилину. Додаємо крем, перемішуємо (не збиваємо) вінчиком для отримання однорідної маси і, не даючи суфле охолонути, викладаємо його на готові коржі. Для цього в роз’ємну форму викладаємо харчову плівку, потім кладемо корж, на нього — половину порції суфле та накриваємо другим коржем. У суфле, що залишилося, додаємо каву, перемішуємо та виливаємо в форму. Вирівнюємо та залишаємо до того моменту, поки суфле повністю застигне. Потім шоколад розчиняємо в гарячих вершках і ретельно розмішуємо. Наносимо глазур на приготований торт.


Кавове суфле

Складові:

Для суфле:

  • Вершкове масло – 50 г;
  • Яєчні жовтки – 5 шт .;
  • Прісні булочки – 3 шт .;
  • Яєчні білки – 2 шт .;
  • Міцна кава – 200 г;

Для ванільного соусу:

  • Вершки – 350 г;
  • Паличка ванілі – 0,5 шт .;
  • Цукор – 70 г;
  • Борошно – 1 ч. л.;
  • Вершкове масло для змащування форми

Покроковий рецепт приготування читайте тут


Торт-суфле з сиром

Cкладові

  • Печиво – 240 г;
  • Вершкове масло – 100 г;
  • Цукор – 200 г;
  • М’який сир – 400 г;
  • Вершки 10% – 500 мл;
  • Вершки 40% – 2 ст. л .;
  • Ванілін – 2 ч. л.;
  • Желатин – 20 г;
  • Желе для торта – 1 шт .;
  • Апельсиновий сік – 1 склянка

Покроковий рецепт приготування торта-суфле з сиром

1. Печиво подрібнюємо в крихту і змішуємо в однорідну масу з розтопленим маслом. Викладаємо у форму (краще всього використовувати рівну і неглибоку), розрівнюємо лопаткою в рівний шар, щоб був схожий на тонкий коржик, і ставимо в холодильник.

2. Тим часом в одну миску поміщаємо дві пачки покупного сиру, цукор, вершки і ванілін і збиваємо міксером або, якщо вам зручно, в блендері.

3. За інструкцією розводимо в склянці желатин і додаємо в сирну масу. Збиваємо ще раз.

4. Дістаємо коржик з печива і виливаємо зверху сирну масу. Ставимо в холодильник, поки чуть чуть не загусне.

5. Желе готуємо за інструкцією на упаковці і заливаємо їм наш торт. Можна прикрасити фруктами. Потім ставимо в холодильник години на 3-4.


Торт Три шоколада

Складові

  • Вершки (30-33%) – 430 мл;
  • Молоко – 130 мл;
  • Жовтки – 4 шт .;
  • Желатин – 10 г;
  • Цукор – 40 г;
  • Білий шоколад – 40 г;
  • Чорний шоколад – 40 г;
  • Молочний шоколад – 40 г

Рецепт торта Три шоколада від Лізи Глинської читайте тут

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею
Що приготувати на День матері
Десерт на День матері
Торт на День матері
Рецепт смачної пасхи

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками