Торт Три шоколада від Лізи Глинської (фоторецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Французька кухняДень народження
Торт-мус, що вже став класикою французької кулінарії, в авторській інтерпретації кондитера Лізи Глинської
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вершки (30-33%)430 мл
Молоко130 мл
Жовтки4 шт
Желатин10 г
Цукор40 г
Білий шоколад40 г
Чорний шоколад40 г
Молочний шоколад40 г
Додати в список покупок

Як приготувати торт “Три шоколада”: покроковий рецепт з фото

рецепт пошагово торта три шоколада

Продукти для приготування торта “Три шоколада”

пошаговый рецепт приготовления торта три шоколада

1. Готуємо крем для торта «Три шоколада»: нагріваємо суміш вершків (130 мл) і молока

как приготовить торт три шоколада рецепт пошагово

2.Жовтки розтираємо з цукром

Читайте також: Шоколадні профітролі від Лізи Глинської (фоторецепт)

как приготовить торт три шоколада пошагово

3. З’єднуємо жовтки з вершково-молочною сумішшю. Все перемішуємо, повертаємо на вогонь і прогріваємо, але не доводимо до кипіння

рецепт пошагово торта три шоколада

4. Замочуємо желатин в крижаній воді

Поради від Лізи Глинської:

  • желатин завжди потрібно заздалегідь замочувати. Якщо ви використовуєте листовий желатин, він замочується в крижаній воді. При цьому обсяг води значення не має. Якщо мова про желатин в порошку, то він замочується у воді кімнатної температури і в пропорціях 1:5, тобто на 10 г желатину потрібно взяти 50 мл води.
  • желатин повинен набухати не менше 15 хвилин.
  • желатин починає працювати в повну силу після 7 години витримки в холоді.

пошаговый рецепт приготовления торта три шоколада

5. Заливаємо отриманим кремом набряклий і віджатий желатин. Перемішуємо, щоб желатин повністю розчинився в рідині

как приготовить торт три шоколада пошагово

как приготовить торт три шоколада рецепт пошагово

6. Ділимо молочно-желатинову суміш на три рівні частини і заливаємо шоколад

рецепт пошагово торта три шоколада

7. Перемішуємо до повного розчинення шоколаду

пошаговый рецепт приготовления торта три шоколада

8. Збиваємо вершки до стійких піків

Читайте також: Як збивати вершки: 10 секретів

как приготовить торт три шоколада рецепт пошагово

9. Ділимо вершки на три рівні частини і одну частину додаємо в чорний шоколад. Добре перемішуємо

как приготовить торт три шоколада пошагово

10. Розливаємо суміш з чорним шоколадом по формах і поміщаємо на 5-7 хвилин в морозильну камеру, щоб шар схопився

рецепт пошагово торта три шоколада

пошаговый рецепт приготовления торта три шоколада

11. Повторюємо цю ж процедуру з молочним шоколадом

Читайте також: Малиново-сирний торт від Лізи Глинської (фоторецепт)

как приготовить торт три шоколада рецепт пошагово

12. Останнім робимо шар з суміші з білим шоколадом і ставимо торт «Три шоколади» в холодильник до повного застигання

рецепт пошагово торта три шоколада

Торт «Три шоколада» готовий!


Дякуємо Лізі Глинській за допомогу в підготовці рецепту

Елизавета Глинская

Ліза Глинська

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Паска домашня
Медові млинці
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею
Що приготувати на День матері


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці