Торт Три шоколада від Лізи Глинської (фоторецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Французская кухняДень рождения
Торт-мус, що вже став класикою французької кулінарії, в авторській інтерпретації кондитера Лізи Глинської
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Вершки (30-33%)430 мл
Молоко130 мл
Жовтки4 шт
Желатин10 г
Цукор40 г
Білий шоколад40 г
Чорний шоколад40 г
Молочний шоколад40 г
Додати в список покупок

Як приготувати торт “Три шоколада”: покроковий рецепт з фото

рецепт пошагово торта три шоколада

Продукти для приготування торта “Три шоколада”

пошаговый рецепт приготовления торта три шоколада

1. Готуємо крем для торта «Три шоколада»: нагріваємо суміш вершків (130 мл) і молока

как приготовить торт три шоколада рецепт пошагово

2.Жовтки розтираємо з цукром

Читайте також: Шоколадні профітролі від Лізи Глинської (фоторецепт)

как приготовить торт три шоколада пошагово

3. З’єднуємо жовтки з вершково-молочною сумішшю. Все перемішуємо, повертаємо на вогонь і прогріваємо, але не доводимо до кипіння

рецепт пошагово торта три шоколада

4. Замочуємо желатин в крижаній воді

Поради від Лізи Глинської:

  • желатин завжди потрібно заздалегідь замочувати. Якщо ви використовуєте листовий желатин, він замочується в крижаній воді. При цьому обсяг води значення не має. Якщо мова про желатин в порошку, то він замочується у воді кімнатної температури і в пропорціях 1:5, тобто на 10 г желатину потрібно взяти 50 мл води.
  • желатин повинен набухати не менше 15 хвилин.
  • желатин починає працювати в повну силу після 7 години витримки в холоді.

пошаговый рецепт приготовления торта три шоколада

5. Заливаємо отриманим кремом набряклий і віджатий желатин. Перемішуємо, щоб желатин повністю розчинився в рідині

как приготовить торт три шоколада пошагово

как приготовить торт три шоколада рецепт пошагово

6. Ділимо молочно-желатинову суміш на три рівні частини і заливаємо шоколад

рецепт пошагово торта три шоколада

7. Перемішуємо до повного розчинення шоколаду

пошаговый рецепт приготовления торта три шоколада

8. Збиваємо вершки до стійких піків

Читайте також: Як збивати вершки: 10 секретів

как приготовить торт три шоколада рецепт пошагово

9. Ділимо вершки на три рівні частини і одну частину додаємо в чорний шоколад. Добре перемішуємо

как приготовить торт три шоколада пошагово

10. Розливаємо суміш з чорним шоколадом по формах і поміщаємо на 5-7 хвилин в морозильну камеру, щоб шар схопився

рецепт пошагово торта три шоколада

пошаговый рецепт приготовления торта три шоколада

11. Повторюємо цю ж процедуру з молочним шоколадом

Читайте також: Малиново-сирний торт від Лізи Глинської (фоторецепт)

как приготовить торт три шоколада рецепт пошагово

12. Останнім робимо шар з суміші з білим шоколадом і ставимо торт «Три шоколади» в холодильник до повного застигання

рецепт пошагово торта три шоколада

Торт «Три шоколада» готовий!


Дякуємо Лізі Глинській за допомогу в підготовці рецепту

Елизавета Глинская

Ліза Глинська

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці