Як запекти яблука в мультиварці
У яблук знімаємо верхівку та виймаємо серцевину. Всередину закладаємо по чайній ложці цукру або меду, зверху кладемо горіхи. Проколюємо шкірку до декількох місцях зубочисткою, щоб яблука не тріснули під час випікання та посипаємо корицею.
Низ мультиварочної чаші змащуємо вершковим маслом товстим шаром. Кладемо яблука всередину, по бажанню можна налити трохи води. Закриваємо кришкою та включаємо мультиварку в режим Випічка на 30 хвилин або Каша на 30-40 хвилин, якщо ви хочете поставити яблука на відкладений старт.
Для цього рецепта краще брати тверді несолодкі яблука з товстою шкіркою. Якщо взяти інший сорт, випікати їх потрібно менше 30 хвилин, інакше вийде каша. Є її, до речі, теж можна.
Читайте також: Шарлотка з яблуками в мультиварці