Топові торти: Снікерс, Баунті, Рафаелло

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертыДень рождения
Всі ж люблять шоколадні батончики Снікерс, Баунті та цукерки Рафаелло? Ділимося рецептами, як приготувати смачні тортики, подібні до популярних батончиків і цукерок
Зберегти в кулінарну книгу

Торт Рафаелло

торт без выпечки

Інгредієнти:

  • яйця – 2 шт.;
  • молоко – 500 мл;;
  • цукор – 200 г;
  • ванільний цукор – 10 г;
  • кукурудзяний крохмаль – 2 ст. л.;
  • кокосова стружка – 80 г;
  • вершкове масло – 200 г;
  • вафельні коржі – 4 шт.;
  • мигдаль – 70 г;
  • білий шоколад – 150 г.

 

Спосіб приготування

У сотейнику змішуємо яйця, звичайний і ванільний цукор, кукурудзяний крохмаль і молоко до однорідності. Ставимо суміш на сильний вогонь, а коли від крему піде пар, зменшуємо вогонь до слабкого. Варимо, постійно помішуючи, поки суміш не загусне. У гарячий крем додаємо кокосову стружку й охолоджуємо. Збиваємо охолоджений крем із 150 г розм’якшеного вершкового масла. З мигдалю знімаємо шкірку та кришимо його ножем. Готові вафельні коржі подрібнюємо в блендері або за допомогою качалки. Шоколад разом з вершковим маслом розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Рідкий шоколад змішуємо з горіховою та вафельною крихтами. Форму з бортиками застилаємо харчовою плівкою і викладаємо на дно половину горіхово-вафельної основи. Гарненько утрамбовуємо, а зверху викладаємо весь крем. Останнім буде шар крихти. Відправляємо торт у холодильник на кілька годин, а коли він застигне, викладаємо торт Рафаелло на велике блюдо: для цього достатньо перевернути форму на нього догори дном і прибрати плівку.

Торт Снікерс

Інгредієнти:

  • борошно – 350 г ;
  • варене згущене молоко – 800 г;
  • какао-порошок – 30 г;
  • вершкове масло – 200 г;
  • цукор – 400 г;
  • яйця – 3 шт.;
  • кефір – 400 мл;
  • ванільний цукор – 2 ч. л.
  • арахісова паста – 200 г
  • мед – 50 г;
  • молочний шоколад – 400 г.

 

Спосіб приготування

Розігріваємо духовку до температури 180 ° C. Вистилаємо пергаментним папером і змащуємо олією дві форми діаметром 24 см. Готуємо борошняну суміш: просіюємо 350 г борошна і 30 г какао-порошка, додаємо 2 чайні ложки розпушувача. У миску міксера відправляємо 200 г вершкового масла, збиваємо добіла. Не припиняючи збивати, в два прийоми додаємо 400 г цукру. Продовження рецепта тут.

Торт-рулет Баунті

  • печиво – 200 г;
  • вода – 100 мл;
  • цукор – 20-100 г (у залежності від печива);
  • какао – 2 ст. л.;
  • кокосова стружка – 80 г;
  • розм’якшене вершкове масло – 80 г;
  • цукрова пудра – 60 г.

 

Спосіб приготування

Печиво подрібнюємо в крихту, змішуємо з какао. У гарячій воді розчиняємо цукор, охолоджуємо. Потроху додаємо воду в печиво і перемішуємо, поки не вийде в’язке тісто. Кокосову стружку змішуємо з маслом і пудрою. Масу із печива розгортаємо на харчовій плівці в прямокутник (не дуже товстий), зверху кладемо кокосову масу, звертаємо рулетом і кладемо в морозилку на годину. Застиглий торт-рулет ріжимо гострим ножем.

ГОТУЄМО З НАМИ
Торт Спартак: рецепти зі сметанним і заварним кремом

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці