Торт Снікерс: покроковий рецепт

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
День народження
Торт Снікерс сподобається всім любителям арахісу і шоколаду. Торт Снікерс стане справжньою окрасою святкового столу
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Бісквіт
Борошно350 г
Какао-порошок30 г
Розпушувач2 ч.л.
Вершкове масло200 г
Цукор400 г
Яйця3 шт
Кефир400 мл
Ванільний цукор2 ч.л.
Сіль дрібка
Карамельний крем
Вершкове масло400 г
Варене згущене молоко800 г
Нуга
Вершкове масло200 г
Арахісова паста200 г
Арахіс200 г
Яєчний білок2 шт
Цукор100 г
Мед50 г
Вода50 мл
Сіль дрібка
Шоколадна глазур
Вершки 30%300 г
Молочний шоколад400 г
Додати в список покупок

Як приготувати торт Снікерс: рецепт

  1. Розігріваємо духовку до температури 180 ° C. Вистилаємо пергаментним папером і змащуємо маслом дві форми діаметром 24 см.
  2. Готуємо борошняну суміш: просіюємо 350 г борошна і 30 г порошку какао, додаємо 2 чайні ложки розпушувача.
  3. У миску міксера відправляємо 200 г вершкового масла, збиваємо до білого. Не припиняючи збивати, в два прийоми додаємо 400 г цукру.
  4. Продовжуючи збивати, додаємо три яйця. Добре збиваємо масу, додаємо ванільний цукор або ванільну есенцію і дрібку солі.
  5. Перемикаємо міксер на мінімальну швидкість і по черзі маленькими порціями додаємо борошняну суміш і 400 г кефіру, сколотину або кислого молока.
  6. Викладаємо в форми порівну шоколадне тісто, розрівнюємо. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці – температура випікання шоколадних коржів 180 ° C, а час – 35-40 хвилин. Готовність коржів перевіряємо дерев’яною паличкою.
  7. Виймаємо з духовки готові коржі, даємо їм охолонути 10 хвилин і викладаємо на решітку або на дерев’яну дошку. Залишаємо шоколадні коржі відпочити на 5 годин.
  8. Для торта Снікерс обсмажуємо і очищаємо від оболонки 200 г арахісу і відправляємо його в духовку, розігріту до 180 ° C, обсмажуємо 5-7 хвилин. Виймаємо арахіс з духовки і даємо йому охолонути – тепер його можна легко очистити від оболонки. Очищений арахіс злегка подрібнюємо.
  9. Відправляємо в миску міксера 400 г м’якого вершкового масла і збиваємо до білого. Не припиняючи збивати, поступово додаємо 750 г вареного згущеного молока. Збиваємо то тих пір, поки не вийде пишний і щільний крем.
  10. Готуємо нугу: збиваємо міксером 200 г м’якого вершкового масла і 200 г арахісової пасти.
  11. Готуємо сироп: в каструльку викладаємо 50 г меду, додаємо 50 мл води і 100 г цукру. Ставимо каструльку на вогонь і помішуючи, доводимо до кипіння. Потім продовжуючи перемішувати, уварюємо до температури 130 ° C. Знімаємо сироп з вогню.
  12. У миску міксера відокремлюємо 2 яєчних білка, злегка збиваємо, додаємо дрібку солі. Продовжуємо збивати, вливаючи тонким струмком гарячий сироп. Збиваємо поки маса не охолоне до кімнатної температури.
  13. Продовжуючи збивати, додаємо поступово по одній ложці суміш масла і арахісової пасти. Потім переводимо швидкість міксера на мінімум і додаємо подрібнений арахіс.
  14. Збираємо торт Снікерс: розрізаємо бісквіт по висоті навпіл, викладаємо корж зрізом вгору на підставку для збірки торта. На корж викладаємо половину нуги. На нугу – другий корж, на нього – половину карамельного крему, потім викладаємо третій корж, на нього – другу половину нуги. Четвертий корж викладаємо гладкою стороною вгору.
  15. Покриваємо весь торт карамельним кремом, три ложки крему залишаємо для загладжування торта. Ставимо торт Снікерс в холодильник на 30-40 хвилин.
  16. Готуємо шоколадну глазур: подрібнюємо 400 г молочного шоколаду. Наливаємо в каструльку 300 мл вершків жирністю не менше 30% і доводимо до кипіння (не кип’ятити). Гарячі вершки вливаємо в миску з шоколадом і даємо постояти 2-3 хвилини, перемішуємо, щоб весь шоколад розчинився. Залишаємо остигати до кімнатної температури.
  17. Виймаємо торт з холодильника, акуратно змащуємо його карамельним кремом, що залишилися, і відправляємо назад в холодильник на 10-15 хвилин.
  18. Через 10 хвилин переставляємо торт Снікерс на решітку, покриваємо глазур’ю, що остигла, і ще раз відправляємо на 10-15 хвилин в холодильник.
  19. Надлишки глазурі збираємо, проціджуємо і покриваємо торт шоколадною глазур’ю ще раз. Готовий торт Снікерс ставимо на блюдо і відправляємо в холодильник. Виймаємо торт за 1-2 години до подачі до столу.

Читайте також:

Японський бавовняний бісквіт

Як спекти торт «Монастирська хата»

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Рецепт смачної пасхи
Швидка пасха
Пиріг на 8 березня
Випічка до Дня святого Валентина
Торт на День святого Валентина
Тістечка до Дня святого Валентина
Піца на День святого Валентина
Солодкі ліниві вареники з сиром
Імбирна випічка: 3 рецепти приготування
Ліниві вареники з сиром
Солодкі вареники з сиром
Випічка на Старий Новий рік
Вареники з сирною начинкою
Різдвяні калачі: 3 рецепти
Випічка на Різдво 2019: 3 ідеї

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік