Торт Бите скло з бісквітом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиРецепти на Новий рік 2019
Популярний торт Бите скло має кілька варіантів приготування: з печивом або бісквітом, зі сметанним кремом або йогуртовим желе, з фруктами або без них. Ми пропонуємо приготувати його з бісквітом і сметанним желе. Спробуємо?
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Желе різних кольорів3 пачки
Для бісквіта:
Цукор0,5 склянки
Ванільний цукор10 г
Яйця3 шт.
Пшеничне борошно0,5 склянки
Розпушувач0,5 ч. л.
Для сметанного желе:
Сметана400 мл
Цукор0,5 склянки
Ванільний цукор10 г
Желатин25 г
Додати в список покупок

Як приготувати торт Бите скло з бісквітом

  1. Вміст кожного пакетика желе висипаємо в окріп і розчиняємо. На один пакетик потрібно 400 мл окропу. Розчиняти желе зручніше в банках 0,5 л. Залишаємо банки з желе, щоб вони охололи до кімнатної температури.
  2. Коли желе охолоне до кімнатної температури, розливаємо його в ємності.
  3. Ємності з желе поміщаємо в холодильник на 8 годин. Желе має добре застигнути та стати пружним, щоб його можна було нарізати.
  4. Коли желе добре застигне, підготуємо форму для торта — її обов’язково потрібно застелити харчовою плівкою.
  5. Готуємо бісквіт. Для випікання бісквіта беремо прямокутну форму, застилаємо її фольгою або папером для випічки і змащуємо рослинною олією.
  6. Розбиваємо яйця у ємність, додаємо півсклянки цукру та ванільний цукор. Яєчну масу добре збиваємо міксером, до збільшення обсягу втричі, приблизно 4 хвилини.
  7. Потім всипаємо в збиті яйця борошно з розпушувачем, швидко перемішуємо та близько 30 секунд вимішуємо міксером на низькій швидкості.
  8. Бісквітне тісто виливаємо в підготовлену форму, застелену харчовою плівкою.
  9. Форму з тістом ставимо в духовку, вмикаємо її і випікаємо бісквіт протягом 35 хвилин при 180 градусах. Температура повинна підніматися поступово.
  10. Готовому бісквіту даємо постояти 10 хвилин у вимкненій духовці, потім виймаємо його з форми та охолоджуємо.
  11. Охолоджений бісквіт нарізаємо кубиками.
  12. Застигле желе також розрізаємо на кубики. Кубики викладаємо у велику ємність.
  13. Желатин розчиняємо в 2/3 склянках окропу. Головне, щоб він розтанув, охолоджувати не потрібно.
  14. Сметану з’єднуємо з половиною склянки цукру, ванільним цукром і починаємо збивати. Збиваємо міксером до розчинення цукру, приблизно 2 хвилини.
  15. Вливаємо в сметанну масу желатин і перемішуємо міксером ще півхвилини.
  16. Заливаємо сметанною масою кубики желе та швидко перемішуємо.
  17. Половину желейної маси викладаємо в підготовлену форму. На желейну масу кладемо кубики бісквіта. Бісквіт накриваємо знову желейною масою.
  18. Ставимо заповнену форму в холодильник на 2 години (можна довше).
  19. Коли торт добре застигне, дістаємо його з холодильника та знімаємо з нього форму. Потім накриваємо торт зверху плоскою тарілкою. Торт перевертаємо на тарілку. Прибираємо з торта харчову плівку.

Наш торт Бите скло з бісквітом готовий!

ГОТУЄМО З НАМИ
Бісквітний торт з фруктами

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг на 8 березня
Випічка до Дня святого Валентина
Торт на День святого Валентина
Тістечка до Дня святого Валентина
Піца на День святого Валентина
Солодкі ліниві вареники з сиром
Імбирна випічка: 3 рецепти приготування
Ліниві вареники з сиром
Солодкі вареники з сиром
Випічка на Старий Новий рік
Вареники з сирною начинкою
Різдвяні калачі: 3 рецепти
Випічка на Різдво 2019: 3 ідеї
Яблука з медом і горіхами
Шарлотка із чорної смородини

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік