Як приготувати бісквітний торт з фруктами
- Замочуємо желатин у гарячій воді і даємо йому охолонути.
- Готуємо крем для торта. Кисломолочний сир збиваємо міксером, додаємо до нього сметану та знову збиваємо. Сюди ж додаємо розчинений і охолоджений желатин, після чого знову все збиваємо. Крем ставимо в холодильник, поки не застигне.
- Готуємо бісквіт: збиваємо білки з цукром – додаємо жовтки – збиваємо – додаємо борошно та крохмаль – збиваємо. Тісто виливаємо в заздалегідь змащену вершковим маслом форму (бажано роз’ємну) і випікаємо при температурі 220 С 20-25 хвилин.
- Готовий та охолоджений бісквіт розрізаємо на половинки, які змащуємо кремом (всередину також можна додати фрукти) і з’єднуємо назад.
- Зверху також змащуємо кремом і викладаємо фрукти.
- Ставимо в холодильник на 15-20 хвилин.
- Поливаємо заздалегідь підготовленим і вже охолодженим желе. Знову відправляємо все в холодильник для охолодження.
ГОТУЄМО З НАМИ
Шоколадний бісквіт