Торт Медовик на сковороді

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиРосійська кухняДень народження
Медовик — це дуже смачний і ніжний торт, який традиційного випікається в духовці. Але що робити, якщо духовки ні? Спекти коржі для Медовик на пательні!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Цукор430 г
Сода5 г
Сметана480 мл
Яйця2 шт
Маргарин60 г
Мед30 г
Борошно440 г
Додати в список покупок

Процес приготування медовика на пательні в домашніх умовах:

  1. На плиту ставимо водяну баню і замішуємо в ній тісто.
  2. У миску кладемо маргарин (ще смачніше медовик вийде з маслом) і мед, розмішуємо і даємо повільно розтопити. Щоб процес пішов швидше, бажано, щоб маргарин був м’яким.
  3. В окремій мисці віночком змішуємо яйця з половиною цукру. Потрібно збити так, щоб всі крупинки розчинилися.
  4. Потім додаємо соду і ще раз перемішуємо.
  5. Змішуємо яєчну суміш з масляною і постійно помішуючи. Маса повинна прогрітися протягом п’яти
  6. хвилин.
  7. Знімаємо тісто з водяної бані і всипаємо борошно.

    Борошно всипаємо порціями, не перестаючи перемішувати, в іншому випадку буде дуже важко розбити грудочки

  8. Повертаємо миску з тестом на баню і прогріваємо його, помішуючи, ще п’ять хвилин.
  9. Знімаємо з плити і вимішуємо вручну тісто. Деоім його на сім частин і прибираємо на пару хвилин охолонути в холодильник.

Готуємо крем

Збиваємо сметану з другою половиною цукру до повного його розчинення.

Якщо хочеться, можна влити трохи вершків. Сметана ж повинна володіти високою жирністю; змішати крем

Коли крем збільшиться в розмірах, його потрібно прибрати в холодильник.

Збираємо медовик на пательні

Кожен шматочок тесту розгортаємо в пласт і відразу ж обрізаємо нерівні краї. Коржі викладаємо на розігріту сковороду і з кожного боку смажимо їх всього по хвилині. Трохи остиглі коржі складаємо один на одного, промазуємо кожен сметанним кремом. Зверху також наносимо крем і прибираємо медовик на пару годин в холодильник, просочуватися.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею
Що приготувати на День матері
Десерт на День матері
Торт на День матері


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці