Торт Рижик

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Дуже простий і смачний торт Рижик, який готується швидко та з доступних продуктів
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Борошно500 г
Цукор200 г
Яйця2 шт
Мед100 г
Вершкове масло300 г
Сода2 ч.л.
Згущене молоко400 г
Додати в список покупок

Як приготувати торт Рижик

  1. Збиваємо яйця з цукром, а вершкове масло (100 грамів) змішуємо з медом. Розтоплюємо.
  2. Додаємо соду і варимо до насиченого карамельного кольору. Знімаємо з вогню, заважаємо ще одну хвилину і вводимо яєчну масу.
  3. Додаємо борошно і замішуємо тісто. Ділимо його на 6 частин, з кожної розгортаємо корж.
  4. Коржі випікаємо при 170 градусах 3-4 хвилини, а потім обрізаємо за допомогою тарілки до рівних кіл.
  5. Накриваємо коржі рушником і чекаємо, поки охолонуть.
  6. В цей час готуємо крем: змішуємо варене згущене молоко з маслом, що залишилося (200 г). Збиваємо до однорідної маси.
  7. Обрізки перемелюємо в блендері в крихту.
  8. Збираємо торт: кожен корж змащуємо кремом і посипаємо крихтою. Обмащуємо його по краях кремом і також присипаємо крихтою.

ГОТУЄМО З НАМИ
Медовик класичний: рецепт Тетяни Литвинової

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Глазур для торта
Абрикосове морозиво: 3 простих рецепти
Бісквітний пиріг з лисичками й сиром (Все буде добре, відео)
Смородина, перетерта з цукром
Шарлотка з безе
Як зробити шарлотку з яблуками та бренді?
Пиріг з червоною і чорною порічкою
Чорниця, протерта з цукром
Шарлотка з яблуками в мультиварці
Пенник з абрикосів
Шарлотка з манною крупою – рецепт приготування
Мурашник зі згущеним молоком
Сирний кекс
Медовик зі згущеним молоком – простий рецепт приготування
Рулет з абрикосами

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму