Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Цукор | 1 склянка | |
Яйця | 2 шт. | |
Масло | 75 г | |
Сметана | 220 г | |
Борошно | 1,5 склянки | |
Сода | 1 ч. л. | |
Волоські горіхи | 50 г | |
Родзинки | 190 г | |
Цукрова пудра | 50 г | |
Додати в список покупок
Покроковий рецепт приготування
- Яйця з цукром збити до утворення білої маси. Додати розтоплене масло, сметану і погашену оцтом соду.
- Добре збити, додаючи борошно.
- Невеликі формочки змастити олією, розлити тісто, не заповнюючи форми цілком, додати в кожну трохи родзинок, посипати нарізаними горіхами.
- Випікати в попередньо нагрітій духовці на повільному вогні приблизно 20 хвилин. Готові маффіни остудити і посипати цукровою пудрою.