Як приготувати суп з овочів у мультиварці
Зливаємо рідину з кукурудзи, моркву нарізаємо кубиками по 0,5 см, ріпчасту і зелену цибулю подрібнюємо ножем, цвітну капусту і броколі поділяємо на суцвіття.
У чашу мультиварки викладаємо всі інгредієнти (крім зеленої цибулі), заливаємо воду, додаємо сіль, спеції і перемішуємо.
Закриваємо кришку, в “Меню” вибираємо програму «Суп – тушкування», натискаємо кнопку «Час приготування» і виставляемо час на 40 хвилин. Натискаємо “Старт” і готуємо до закінчення програми.
Готовий суп посипаємо зеленою цибулею і подаємо до столу.
Читайте також: Сирний суп з селерою