Сирний суп з селерою

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Читайте, як приготувати простий і дуже смачний суп з сиром і селерою!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Селера (корінь)450 г
Вершкове масло1 ст.л.
Цибуля1 шт
Сидр0.50 склянки
Овочевий бульйон3 склянки
Петрушка (подрібнена)1 ст.л.
Яблука (невеликі, червоні)2 шт
Оливкова олія1 ст.л.
Пармезан50 г
Зелена цибуля за смаком
Зелень петрушки за смаком
Сіль за смаком
Перець за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати сирний суп  з селерою

1. У великій каструлі розігріваємо олію і обсмажуємо на ній подрібнену цибулю і нарізану кубиками селеру до золотистого кольору.

2. Вливаємо сидр і кип’ятимо 3 хвилини. Додаємо бульйон, петрушку, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 20 хвилин.

3. Розігріваємо гриль і обсмажуємо на ньому скибочки яблук, змащені маслом – по 1-2 хвилини з кожного боку.

4. Відкладаємо 6-8 скибочок для прикраси, інші додаємо в суп. Варимо 3-4 хвилини, потім додаємо сир і перебиваємо суп блендером.

5. Додаємо зелену цибулю, приправи, розливаємо суп по тарілках, прикрашаємо скибочками яблук, петрушкою і подаємо.

Читайте також: Сирний суп с базиліком

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Суп-пюре із гарбуза в мультиварці
Гарбузовий суп з квасолею (Все буде добре) (відеорецепт)
Улюблена солянка: 5 рецептів
Гуляш — рецепт від експертів Все буде добре
Грибні щі — простий рецепт
Суп Харчо з рисом і свининою
Капусняк: відеорецепт
Томатний суп по-турецьки
Суп з перловкою
Колекція рецептів сирних супів, які зігріють вас цієї осені
Сирний суп з куркою
Суп на курячому бульйоні
Суп Песто
Солянка збірна м’ясна
Сирний суп з шафраном

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
как приготовить тыквенный пирог
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)