Як приготувати сирний суп з селерою
1. У великій каструлі розігріваємо олію і обсмажуємо на ній подрібнену цибулю і нарізану кубиками селеру до золотистого кольору.
2. Вливаємо сидр і кип’ятимо 3 хвилини. Додаємо бульйон, петрушку, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 20 хвилин.
3. Розігріваємо гриль і обсмажуємо на ньому скибочки яблук, змащені маслом – по 1-2 хвилини з кожного боку.
4. Відкладаємо 6-8 скибочок для прикраси, інші додаємо в суп. Варимо 3-4 хвилини, потім додаємо сир і перебиваємо суп блендером.
5. Додаємо зелену цибулю, приправи, розливаємо суп по тарілках, прикрашаємо скибочками яблук, петрушкою і подаємо.
Читайте також: Сирний суп с базиліком