ГОТУЄМО З НАМИ
Кабачки з помідорами по-румунськи
Як приготувати соте із кабачків
1. Помідори натираємо на тертці.
2. Овочі нарізаємо кубиками.
3. Кладемо в сотейник з розігрітою рослинною олією моркву, накриваємо кришкою і тушкуємо до м’якості.
4. Додаємо цибулю і часник, обсмажуємо 1 хвилину і вливаємо помідорне пюре.
5. Через хвилину кладемо до інших овочів кабачки, додаємо лавровий лист, сіль, перець, накриваємо кришкою і тушкуємо протягом 15 хвилин.
6. У кінці додаємо порубану зелень і добре перемішуємо.
7. Знімаємо соте з вогню і даємо йому настоятися 10-15 хвилин.