5 рецептів тортів без борошна

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
Приготувати торт без борошна? Легко! Та ще й який! Торт "Рафаелло" або "Баунті"? Шоколадно-банановий торт або торт з арахісовим маслом? Який приготуєте сьогодні ви?
Зберегти в кулінарну книгу

Торт Рафаелло

торт без выпечки

Інгредієнти:

  • яйця – 2 шт.;
  • молоко – 500 мл;;
  • цукор – 200 г;
  • ванільний цукор – 10 г;
  • кукурудзяний крохмаль – 2 ст. л.;
  • кокосова стружка – 80 г;
  • вершкове масло – 200 г;
  • вафельні коржі – 4 шт.;
  • мигдаль – 70 г;
  • білий шоколад – 150 г.

 

Спосіб приготування

У сотейнику змішуємо яйця, звичайний і ванільний цукор, кукурудзяний крохмаль і молоко до однорідності. Ставимо суміш на сильний вогонь, а коли від крему піде пар, зменшуємо вогонь до слабкого. Варимо, постійно помішуючи, поки суміш не загусне. У гарячий крем додаємо кокосову стружку й охолоджуємо. Збиваємо охолоджений крем із 150 г розм’якшеного вершкового масла. З мигдалю знімаємо шкірку та кришимо його ножем. Готові вафельні коржі подрібнюємо в блендері або за допомогою качалки. Шоколад разом з вершковим маслом розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Рідкий шоколад змішуємо з горіховою та вафельною крихтами. Форму з бортиками застилаємо харчовою плівкою і викладаємо на дно половину горіхово-вафельної основи. Гарненько утрамбовуємо, а зверху викладаємо весь крем. Останнім буде шар крихти. Відправляємо торт у холодильник на кілька годин, а коли він застигне, викладаємо торт Рафаелло на велике блюдо: для цього достатньо перевернути форму на нього догори дном і прибрати плівку.

Шоколадно-банановий торт

  • печиво – 100-200 г;
  • вершкове масло – 50-100 г;
  • банан – 2-3 шт.;
  • сметана чи натуральний йогурт – 400 мл;
  • молоко – 100 мл;
  • цукровий пісок – 6 ст. л.;
  • какао – 3 ст. л.;
  • желатин – 10 г.

 

Спосіб приготування

Желатин заливаємо 100 мл води та залишаємо для набухання на той час, який вказаний на упаковці. Печиво ламаємо та кладемо в чашу блендера або кухонного комбайна. Подрібнюємо його в крихту. Вершкове масло розтоплюємо, додаємо до крихти із печива та добре перемішуємо. Викладаємо масу на дно роз’ємної форми, рівняємо та добре утрамбовуємо. Кладемо в холодильник на 30 хвилин. У каструлю наливаємо молоко, додаємо цукровий пісок, набряклий желатин і какао. Нагріваємо, постійно помішуючи, до повного розчинення желатину. Не кип’ятимо. Знімаємо з плити. Додаємо сметану або натуральний йогурт. Перемішуємо. Банани чистимо від шкірки, розрізаємо навпіл і викладаємо на основу. Обережно, не поспішаючи, заливаємо зверху шоколадною масою. Кладемо в холодильник мінімум на 3 години для застигання.

Шоколадний торт зі згущеним молоком

Інгредієнти:

  • яйця – 4 шт.;
  • чорний шоколад – 160 г;
  • ананас (свіжий чи консервований, кільця) – 4 шт.;
  • цукор – 1 склянка;
  • білий шоколад – 100 г;
  • згущене молоко – 150 г;
  • волоські горіхи – за смаком.

 

Спосіб приготування

Готуємо соус. Розтоплюємо на водяній бані білий шоколад, додаємо згущене молоко та звичайне молоко. Нагріваємо соус на середній температурі до загустіння — він повинен мати консистенцію сиропу. Чорний шоколад розтоплюємо на водяній бані. Жовтки збиваємо з цукром (0,5 склянки), поки цукор повністю не розчиниться. Продовження рецепта читайте тут.

Торт з арахісовим маслом

торт с арахисовым маслом

  • шоколадне печиво – 30 шт.;
  • цукор – 3/4 склянки;
  • вершкове масло – 6 ст. л.;
  • кориця – 1/2 л.;
  • вершкове масло -100 г;
  • арахісове масло – 1/3 склянки;
  • збиті вершки – 1 склянка.

 

Спосіб приготування

Подрібнюємо печиво в кухонному комбайні або вручну в поліетиленовому пакеті. Змішуємо печиво, розтоплене масло, 1/2 чашки цукру та корицю. Викладаємо цю суміш у форму, розподіляємо рівно по поверхні та прибираємо на годину в холодильник (можна попередньо запекти протягом 7 хвилин у духовці). Збиваємо арахісове масло, 1/4 чашки цукру, вершковий сир і вершки. Дістаємо корж з холодильника і викладаємо суміш на нього. Ставимо в холодильник на 2-3 години. Прикрашаємо торт подрібненими шоколадними цукерками або горіхами.

Торт-рулет Баунті

  • печиво – 200 г;
  • вода – 100 мл;
  • цукор – 20-100 г (у залежності від печива);
  • какао – 2 ст. л.;
  • кокосова стружка – 80 г;
  • розм’якшене вершкове масло – 80 г;
  • цукрова пудра – 60 г.

 

Спосіб приготування

Печиво подрібнюємо в крихту, змішуємо з какао. У гарячій воді розчиняємо цукор, охолоджуємо. Потроху додаємо воду в печиво і перемішуємо, поки не вийде в’язке тісто. Кокосову стружку змішуємо з маслом і пудрою. Масу із печива розгортаємо на харчовій плівці в прямокутник (не дуже товстий), зверху кладемо кокосову масу, звертаємо рулетом і кладемо в морозилку на годину. Застиглий торт-рулет ріжимо гострим ножем.

ГОТУЄМО З НАМИ
Прості десерти: 5 рецептів тортів із печива

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Медові млинці
Рагу з грибами
Їжа в школу
Що приготувати школяреві в школу на обід
Ланч-бокс: ідеї
Що готувати на Горіховий Спас
Горіховий Спас – рецепти
Маковей рецепти – що приготувати
Коржі на Маковея – кращі рецепти
Що приготувати на Медовий Спас
Харчування у Петрів піст 2019
Що можна і що заборонено їсти в Петрів піст
Сніданок на День матері
Страви на День матері
Рецепти шашлику


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці