Рагу з грибами

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Рецепт соковитого овочевого рагу з грибами
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Печериці1 склянка
Телятина280 г
Оливкова олія2 ч. л.
Цибуля рубана1 склянка
Часник2 зубчик
Помідори консервовані, без соку2 склянки
Оцет1 ст. л.
Гірчиця ст. л.
Сіль за смаком
Додати в список покупок

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

  1. У глибокій пательні розігріваємо олію і обсмажуємо в ній дрібно нарізану цибулю, скибочки грибів і подрібнений часник протягом 5 хвилин.
  2. Додаємо смужки телятини, додаємо вогонь і обсмажуємо ще 5 хвилин.
  3. Додаємо помідори, вливаємо винний оцет, діжонську гірчицю, сіль і перець. Тушкуємо на повільному вогні 10 хвилин.
  4. Готове рагу подаємо разом з диким рисом. За бажанням його можна прикрасити петрушкою.
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Імператорська пасха
Великдень 2022: рецепти великодніх страв
Сирна паска: Топ-7 рецептів
М’ясне меню на Великдень
Що приготувати на Пасху
Медові млинці
Їжа в школу
Що приготувати школяреві в школу на обід
Ланч-бокс: ідеї
Що готувати на Горіховий Спас
Горіховий Спас – рецепти
Маковей рецепти – що приготувати
Коржі на Маковея – кращі рецепти
Що приготувати на Медовий Спас
Харчування у Петрів піст 2019


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці