Панкейки у формі сердець
Інгредієнти:
- борошно – 150 г;
- вершкове масло – 25 г;
- молоко – 150 мл;
- цукор – 3 ст. л.;
- яйця – 1 шт.;
- ванілін – за смаком.
Спосіб приготування
У сотейник наливаємо молоко, додаємо масло та ставимо на середній вогонь. Помішуємо та чекаємо, поки розтопиться масло. Знімаємо з вогню. Продовження рецепта читайте за посиланням.
Яйця, запечені в авокадо
Інгредієнти:
- авокадо – 2 шт.;
- яйця – 4 шт.;
- зелена цибуля – за смаком.
Спосіб приготування
Розрізаємо авокадо на половинки та видаляємо кісточки. Ложкою виймаємо трохи м’якоті з центру кожної половинки авокадо, щоб яйце повністю помістилося. Читайте продовження рецепта за посиланням.
Ніжні круасани
Інгредієнти:
- борошно – 3, 75 стакана;
- цукор – 3 ст. л.;
- сухі дріжджі – 2 ч. л.;
- молоко – 1,25 стакана;
- вершкове масло – 250 г.
Спосіб приготування:
У великій мисці змішуємо сухі інгредієнти, вливаємо молоко. Замішуємо тісто, викладаємо його на дошку, посипану борошном, і замішуємо 5-10 хвилин, до еластичності. Продовження рецепта читайте тут.