Як правильно приготувати заморожених равликів?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ЗакускиФранцузька кухняДень Святого Валентина
Виноградні равлики в соусі — справжній делікатес, який сьогодні можна купити в багатьох українських гіпермаркетах. Якщо ви купили вже готових равликів в соусі на вагу і не знаєте, як правильно їх розігріти, читайте нашу докладну інструкцію
Зберегти в кулінарну книгу

Як розігріти готових равликів в соусі

У мікрохвильовці

Викладаємо равликів на тарілку так, щоб масло не випливало. Ставимо в мікрохвильовку на інтервали по 1 хвилині. Коли масло розтане, равликів можна їсти. Найкраще діставати їх з раковини зубочисткою або спеціальної виделкою.

В духовці

Для тих, у кого немає мікрохвильовки, равлики можна розігріти і в духовці. Для цього викладіть їх на деко і поставте запікати в духовку при температурі 200 градусів. Через хвилин 10 равлики можна виймати.

Ці варіанти приготування підходять для вже готових заморожених равликів з соусом. Якщо ж ви придбали свіжих равликів без соусу, пропонуємо простий рецепт класичних равликів Ескарго, які у Франції можна спробувати всюди.

Равлики по-французьки Ескарго

  • 1 кг равликів
  • 300 г вершкового масла
  • 1 велика головка часнику
  • лимонний сік, зелень петрушки, сіль і перець за смаком

Равлики бланшируємо в киплячій воді пару хвилин і витягаємо м’ясо з раковин – це зручно робити ножем, підчепивши за край. Солимо його трохи і обсмажуємо на сковороді або відварюємо у воді з цибулею і травами. Раковини додатково проварюємо пару хвилин у воді з содою.

Готуємо ароматизоване масло: дрібно подрібнений часник і посічену петрушку змішуємо з розм’якшеним маслом, додаємо лимонний сік, сіль і перець. У порожні висушені раковини викладаємо по шматочку м’яса равликів і доверху заповнюємо маслом. На цьому етапі ескарго можна заморозити і зберігати в холодильнику кілька тижнів або відразу ж запекти.

Подаємо равлики з хрустким багетом, на який можна вилити масло або промакнути ним масло з тарілки, а також з білим вином.

ГОТУЄМО З НАМИ
Французький багет (фоторецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Рецепти млинців на Масляну
Млинці без яєць
Тісто для млинців на молоці
Цікаві страви на Старий Новий рік
Тісто для вареників на кефірі
Щедра кутя: 3 рецепти
Страви на Старий Новий рік
Післясвяткове розвантаження: ТОП-5 легких страв
Обряди та ворожіння по їжі на Старий Новий рік
Вареники з сюрпризом — традиційне ворожіння на Старий Новий рік
Ворожіння на судженого на Різдво 2019
Новорічні страви з ананасом: 5 рецептів
Як приготувати крабові палички в домашніх умовах
Прикрашаємо ялинку: смачні ідеї
Як прикрасити торт: 5 оригінальних ідей

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік