Як правильно приготувати заморожених равликів?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ЗакускиФранцузька кухняДень Святого Валентина
Виноградні равлики в соусі — справжній делікатес, який сьогодні можна купити в багатьох українських гіпермаркетах. Якщо ви купили вже готових равликів в соусі на вагу і не знаєте, як правильно їх розігріти, читайте нашу докладну інструкцію
Зберегти в кулінарну книгу

Як розігріти готових равликів в соусі

У мікрохвильовці

Викладаємо равликів на тарілку так, щоб масло не випливало. Ставимо в мікрохвильовку на інтервали по 1 хвилині. Коли масло розтане, равликів можна їсти. Найкраще діставати їх з раковини зубочисткою або спеціальної виделкою.

В духовці

Для тих, у кого немає мікрохвильовки, равлики можна розігріти і в духовці. Для цього викладіть їх на деко і поставте запікати в духовку при температурі 200 градусів. Через хвилин 10 равлики можна виймати.

Ці варіанти приготування підходять для вже готових заморожених равликів з соусом. Якщо ж ви придбали свіжих равликів без соусу, пропонуємо простий рецепт класичних равликів Ескарго, які у Франції можна спробувати всюди.

Равлики по-французьки Ескарго

  • 1 кг равликів
  • 300 г вершкового масла
  • 1 велика головка часнику
  • лимонний сік, зелень петрушки, сіль і перець за смаком

Равлики бланшируємо в киплячій воді пару хвилин і витягаємо м’ясо з раковин – це зручно робити ножем, підчепивши за край. Солимо його трохи і обсмажуємо на сковороді або відварюємо у воді з цибулею і травами. Раковини додатково проварюємо пару хвилин у воді з содою.

Готуємо ароматизоване масло: дрібно подрібнений часник і посічену петрушку змішуємо з розм’якшеним маслом, додаємо лимонний сік, сіль і перець. У порожні висушені раковини викладаємо по шматочку м’яса равликів і доверху заповнюємо маслом. На цьому етапі ескарго можна заморозити і зберігати в холодильнику кілька тижнів або відразу ж запекти.

Подаємо равлики з хрустким багетом, на який можна вилити масло або промакнути ним масло з тарілки, а також з білим вином.

ГОТУЄМО З НАМИ
Французький багет (фоторецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Новорічні страви з ананасом: 5 рецептів
Як приготувати крабові палички в домашніх умовах
Прикрашаємо ялинку: смачні ідеї
Як прикрасити торт: 5 оригінальних ідей
Як варити перлову кашу
Масляний крем для торта: 5 рецептів
Піта для шаурми
Пишний бісквіт — простий рецепт
Тісто для горішків зі згущеним молоком
Швидке тісто для пиріжків
Що таке Ньоккі і як їх готувати (рецепт)
15 хвилин і на стіл: 5 швидких десертів
Як приготувати тісто філо
Млинці із пшона та гречаного борошна
Вірменський лаваш: як приготувати в домашніх умовах

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт гранатового браслета с говядиной, рецепт приготовления гранатового браслета с говядиной, как приготовить гранатовый браслет с говядиной, состав гранатового браслета с говядиной, как приготовить гранатовый браслет с говядиной
Гранатовий браслет: 5 варіацій салату
быстрые закуски на новый год 2019, рецепты быстрых закусок на новый год, рецепты быстрых закусок, новогодние быстрые закуски,тарталетки с ананасами и сыром, канапе с брынзой, жареные креветки по чесночным соусом, рулетики из лаваша и крекеры с авокадо и помидорами
Швидкі закуски на Новий рік 2019