Як правильно приготувати заморожених равликів?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ЗакускиФранцузька кухняДень Святого Валентина
Виноградні равлики в соусі — справжній делікатес, який сьогодні можна купити в багатьох українських гіпермаркетах. Якщо ви купили вже готових равликів в соусі на вагу і не знаєте, як правильно їх розігріти, читайте нашу докладну інструкцію
Зберегти в кулінарну книгу

Як розігріти готових равликів в соусі

У мікрохвильовці

Викладаємо равликів на тарілку так, щоб масло не випливало. Ставимо в мікрохвильовку на інтервали по 1 хвилині. Коли масло розтане, равликів можна їсти. Найкраще діставати їх з раковини зубочисткою або спеціальної виделкою.

В духовці

Для тих, у кого немає мікрохвильовки, равлики можна розігріти і в духовці. Для цього викладіть їх на деко і поставте запікати в духовку при температурі 200 градусів. Через хвилин 10 равлики можна виймати.

Ці варіанти приготування підходять для вже готових заморожених равликів з соусом. Якщо ж ви придбали свіжих равликів без соусу, пропонуємо простий рецепт класичних равликів Ескарго, які у Франції можна спробувати всюди.

Равлики по-французьки Ескарго

  • 1 кг равликів
  • 300 г вершкового масла
  • 1 велика головка часнику
  • лимонний сік, зелень петрушки, сіль і перець за смаком

Равлики бланшируємо в киплячій воді пару хвилин і витягаємо м’ясо з раковин – це зручно робити ножем, підчепивши за край. Солимо його трохи і обсмажуємо на сковороді або відварюємо у воді з цибулею і травами. Раковини додатково проварюємо пару хвилин у воді з содою.

Готуємо ароматизоване масло: дрібно подрібнений часник і посічену петрушку змішуємо з розм’якшеним маслом, додаємо лимонний сік, сіль і перець. У порожні висушені раковини викладаємо по шматочку м’яса равликів і доверху заповнюємо маслом. На цьому етапі ескарго можна заморозити і зберігати в холодильнику кілька тижнів або відразу ж запекти.

Подаємо равлики з хрустким багетом, на який можна вилити масло або промакнути ним масло з тарілки, а також з білим вином.

ГОТУЄМО З НАМИ
Французький багет (фоторецепт)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Яйце-пашот (фоторецепт)
Як приготувати твердий сир в домашніх умовах
Оладки від бабусі: 5 простих рецептів
5 простих способів приготування яйця-пашот
Алкоголь з сезонних фруктів: рецепти домашнього вина та сидру
Магазинні солодощі: рецепти в домашніх умовах
Як розморозити, почистити і посмажити рибу?
Як довго потрібно заварювати крем для торта Наполеон
Як зробити домашнє вино?
Тісто для домашньої італійської пасти
Риба фугу: небезпечне задоволення
Як стерилізувати банки: 6 найкращих способів
Як засушити базилік
Як зробити фрикадельки з яловичого фаршу для супу?
Як зварити щавель?

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
рецепт десерта из айвы, рецепт приготовления десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы, состав десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы
Десерт із айви