Як приготувати теплий салат з індичкою й інжиром
Продукти для приготування салату
1. Філе індички приправляємо листочками чебрецю
2. Додаємо розмарин
3. Філе індички нарізаємо товстими шматочками
4. Відрізаємо хвостик в інжиру. Ділимо його на дві частини
5. Нарізаємо інжир шматочками
6. Розігріваємо в сковороді оливкове масло. Додаємо в масло гілочку чебрецю
7. Викладаємо шматочки індички
8. Додаємо інжир
9. Додаємо сіль і цукор
10. Вливаємо коньяк
11. Накриваємо кришкою і тушкуємо 3 хвилини
12. Заправляємо гірчичною заправкою мікс з салатного листя. Перемішуємо
13. Додаємо кедрові горішки
14. Викладаємо салат на тарілку
15. Додаємо шматочки інжиру
16. Заправляємо салат малиновим соусом
17. Додаємо трохи упаренного бальзаміка
Салат готовий! Читайте також рецепт карамельного пирога з інжиром.
Приготування гірчичної заправки
Для приготування гірчичної заправки змішуємо гірчицю (1 ст.л.), рослинне масло (200 г), сіль, перець і трохи лимонного соку. Сік вводимо в заправку поступово, щоб вона набула однорідної консистенції.
Приготування малинового соусу
Для приготування малинового соусу беремо в рівних частках малину, цукор і уварюємо до загустіння.