Антрекот (ресторан)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

«Антрекот» — уютный европейский ресторан в центре Киева.

Открыв свои двери в 2012 году, ресторан покорил киевскую публику по-домашнему вкусной кухней и уютной атмосферой.

В ресторане «Антрекот» 4 зала — «Белый» зал, бар-зал, VIP-зал, малый зал и летняя площадка на  45 посадочных мест. В интерьере преобладают натуральные материалы — дерево и камень, в каждом зале вазоны с живыми цветами.

Особенность ресторана «Антрекот» — испанская печь хоспер на углях. Её конструкция и высокая температура обеспечивают равномерную и быструю прожарку мяса, рыбы и овощей.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Баранина по-тоскански. 10 страв з баранини. 5 місце
Азербайджанський суп «Бозбаш». 10 страв з баранини. 6 місце
Баранина, шпигована гранатом. 10 страв з баранини. 7 місце
Ханум з бараниною та гарбузом. 10 страв з баранини. 8 місце
Чакапулі. 10 страв з баранини. 9 місце
Турецька піца «Піде». 10 страв з баранини. 10 місце
Домашня лазанья: секрети приготування
Овочі на грилі за рецептом Джеймі Олівера (фоторецепт)
Простий рецепт шашлику зі свинини з майонезом
Класичний оцтовий маринад для свинини
Суп з галушками
Як приготувати м’який і соковитий шашлик зі свинини?
Швидкий шашлик зі стегенець
Гречаники з м’ясом


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити